Персонализирайте Миещи Детски Маска Унисекс от Полиестер, Защитни Маски с принтом Празници, Животни, Анимационни Герои, Филми, Комикси, Спорт, Извънземни, Географс?
  • New

Персонализирайте Миещи Детски Маска Унисекс от Полиестер, Защитни Маски с принтом Празници, Животни, Анимационни

BGN 7.31

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% Полиестер 【Сладък дизайн】 : Весел дизайн за деца спечели любовта на много деца.Вашите деца това определено ще се хареса.Тя идеално се съчетава с всякакви дрехи или стил.Уникален cartoony дизайн прави децата по-уверени в ежедневието си. 【Е подходящ за повечето хора】 : Подходящ за деца от 5 до 12 години, капак на област на моста на носа до брадичката.Една част от еластичен материал може да се побере под идеална за кацане, при това носа и устата на детето ще бъдат затворени, а ушите и лицето на детето, ще бъде здрав. 【Актуализиран дишащ материал】 : Тези модерни прахозащитен седалките с участието на мультяшного лице, изработени от висококачествен екологично чист полиестер, мек на допир, моющегося материал, който няма да навреди на кожата на вашето бебе.Тази маска могат да се използват повторно и да се измие веднага след замърсяване. 【 Инструкции за пране 】
Маска за лице може да се пере, когато тя се боядиса.По-голямата част от прах, полени, мръсотия може да отмие след измиване на лицето си със студена вода, а на маска за лице може да се използва повторно. 【Купи с увереност】 Нашата услуга екип предоставя услуги денонощно, като ви предоставя първокласно обслужване по всяко време.Изпратете ни съобщение чрез, и ние ще решим всички проблеми в рамките на 24 часа и няма да задаваш въпроси!.Модни Сладки Готини забавни Персонални Творчески Почистваща маска от полиестер, защитни маски, изкуство, оригинален дизайн, празници, животни, анимационни герои, Филми, Комикси, Комедия, Спорт, Steampunk, ТЕЛЕВИЗИЯ, Политика, География, Чужденците, Темата за ученически спорт, отдих, на закрито, на открито, на къмпинг, Трекинг, Покупки за момчета и момичета-унисекс, юноши, деца, студенти, семейство, брат, сестра, син, дъщеря, за подаръци, подаръци за рожден ден, Коледа, празника на Хелоуин, начално училище, Средно училище.