Четка за детска люлка, Силиконова четка За детска Баня, Силиконови Тела-Пилинг четка | The SkinSoother Baby Незаменим при Суха кожа, люлки и Екзема (Големи, Розово-Лилаво)
  • New

Четка за детска люлка, Силиконова четка За детска Баня, Силиконови Тела-Пилинг четка | The SkinSoother Baby Незаменим при

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

4 бр Четка за шапки за детски люлки на ПРИЛОЖЕНИЕ : Намокрете главата или кожата с вода, нанесете необходимото количество от душ гел или шампоан на върха на този продукт, внимателно втирайте, ще играе роля в грижата за кожата, масаж, насърчаване на метаболизма на кожата на бебето.Подобряване на умствено развитие.Характеристики : 1. Безопасен материал : 100% храна, силикон. Супер меки силиконови структури са идеални за СПА-процедури за вашето дете. Уникален дизайн, благодарение на ефектен цвят, изглежда много интересно за малки деца. Издънка : чудесно за съхранение и сушене. Ергономична ръкохватка, удобно ляга в ръката. Лесен за почистване : най-Горния рафт могат да се мият в съдомиялна машина. Идеален за кожата на бебето, но е отличен и за други членове на семейството!ИЗНЕНАДА : Тази силиконова четка за детската вана също е подходящ за почистване на лицето възрастни, беля, избелване на кожата, редовната употреба може да направи кожата по-еластична, подпомага движението на кръвта.Перфектния подарък за бебе, благодарение на ефектен цвят, нашата четка за къпане премиум клас- идеален подарък за детската душа, рожден ден или за младите майки, които се събират да имат дете, а също така е идеално за майки, в пътя по време на пътуване.