Опаковка от 8 бр. Аналогов Геймпад Контролер Отгледани Мини дръжки за палеца Дръжки за палеца на Кутията Джойстик за PS4, PS3, Switch Pro, Xbox one, Xbox 360, Wii U, PS2 контролер (в синьо)
  • New

Опаковка от 8 бр. Аналогов Геймпад Контролер Отгледани Мини дръжки за палеца Дръжки за палеца на Кутията Джойстик за PS4, PS3,

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Всяка поръчка се доставя с 4 изпъкнали и 4 вогнутыми дръжки от 100% силикон, не съдържат потИзпъкнали дясната ръкохватка за повишаване на точността на насочване.Вдлъбната лявата ръкохватка осигурява сцепление и комфорт, което намалява умората на четката и на палеца.Идеален за Halo, COD и почти всеки FPS.Бързо поставяйте върха на съществуващи, нови или износени аналогови стика, моля, имайте предвид, че прекалено износени джойстици може да доведе до соскальзыванию дръжки. в комплект 8 бр. на Всеки ред се предлага с 4 изпъкнали и 4 вогнутыми дръжки от 100% силикон, не съдържат пот.Изпъкнали дясната ръкохватка за повишаване на точността на насочване.Вдлъбната лявата ръкохватка осигурява сцепление и комфорт, което намалява умората на четката и на палеца.Идеален за Halo, COD и почти всеки FPS.Бързо поставяйте върха на съществуващи, нови или износени аналогови стика, моля, имайте предвид, че прекалено износени джойстици може да доведе до соскальзыванию дръжки. в комплект 8 бр. аналогов Геймпад контролер С вдигнати противоскользящими дръжки за палеца Дръжки за джойстик за PS4, PS3, Switch Pro, Xbox one, Xbox 360, Wii U, PS2 контролер.