Лира GGCG за баня - Електрически шарнирно окачване закачалка за кърпи - Интелигентна Нагревательная закачалка за кърпи 40 Вата /80 W, напълно водоустойчив - Стенни елект?
  • New

Лира GGCG за баня - Електрически шарнирно окачване закачалка за кърпи - Интелигентна Нагревательная закачалка за кърпи 40 Вата

BGN 41.53

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Уникален дизайн】 лира за баня е степента на водоустойчивост IPX4, устойчиви на токов удар, водоустойчив и запечатан, чист и санитарен 【Бързо загряване защита от прегряване】кърпа за кратко време ще достигне оптимална температура 45-50 °.Вграден термостат позволява безопасно да се поддържа температура и спестяване на енергия. 【конструкция с 3/6 полюса】Лира използва въртящи 3/6 полюс за равномерно разпределение на топлината, а нейният цвят е подходящ за всякакъв вид декорации. 【Спестяване на пространство】 Този монтиран на стената lcd телевизор се отличава с компактен дизайн и ще ви помогне да спестите много място.Това е много подходящ за вашия апартамент, общежитие и на всеки друг ограниченото пространство. 【Лесен за почистване и инсталиране на】 Когато лира се охлади, лесно се почиства с мека и суха кърпа. 【Уникален дизайн】 лира за баня е степента на водоустойчивост IPX4, устойчиви на токов удар, водоустойчив и запечатан, чист и санитарен. 【Бързо загряване защита от прегряване】кърпа за кратко време ще достигне оптимална температура 45-50 °.Вграден термостат позволява безопасно да се поддържа температура и спестяване на енергия. 【конструкция с 3/6 полюса】Лира използва въртящи 3/6 полюс за равномерно разпределение на топлината, а нейният цвят е подходящ за всякакъв вид декорации. 【Спестяване на пространство】 Този монтиран на стената lcd телевизор се отличава с компактен дизайн и ще ви помогне да спестите много място.Това е много подходящ за вашия апартамент, общежитие и на всеки друг ограниченото пространство. 【Лесен за почистване и инсталиране на】 Когато лира се охлади, лесно се почиства с мека и суха кърпа.Лира за баня, държач за кърпи с парно отопление, телевизор с монтиране на подключаемым модул Характеристики на дизайна : IPX4 пълна водоустойчивост на корпуса : защитен, водоустойчив, без изтичане на електричество, удобен душ-Ниска консумация на енергия : в рамките на деня се използва по-малко от 1 киловат-часа електроенергия Кърпа за дълго време, не изсъхва и не е жълто, меко и чисто новото Технически характеристики : Бяло Размер : 32,6 * 11,1 * 43 см, 59,3 * 11,1 * 43 см Мощност : 40 W /80 W на Помещение включва : 1 * Интелигентна електрическа закачалка за кърпи.