Вертикална поставка FASTSNAIL, съвместима с PS4 Pro с охлаждащ вентилатор, Станция за зареждане на контролера, която е Съвместима с Playstation 4 Pro, Зарядно устройство за контро?
  • New

Вертикална поставка FASTSNAIL, съвместима с PS4 Pro с охлаждащ вентилатор, Станция за зареждане на контролера, която е Съвместима

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Специално разработен.Идеален за конзоли PS4 Pro. Независим прекъсвач за охлаждащи вентилатори.Можете да изключите вентилатори за охлаждане, но при включване на хранене на базата за зареждане на контролери. Аккуратная поставка за дисплея.Спестяване на пространство.Кажете сбогом със своето мръсно работно бюро, едновременно охлаждане на него и извежда на екрана, за ps4 pro. 1 x Вертикална поставка за PS4 Pro с охлаждащ вентилатор.Оборудван с 2 светодиодни индикатори за зареждане, показывающими състоянието на зареждане.Можете да изключите вентилатори за охлаждане, но при включване на хранене на базата за зареждане на контролери. Мощни двойни вентилатори за охлаждане с капацитет 3000 оборота в минута.Равномерно разпределя въздушния обем.Помага да се поддържа ниска температура.Удължава срока на експлоатация на чипсета. 2 HUB оборудван с 2 светодиодни индикатори за зареждане, показывающими състоянието на зареждане.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОРТОВЕ ЗАХРАНВАНЕ - 2 HUB оборудван с 2 светодиодни индикатори за зареждане, показывающими състоянието на зареждане.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОРТОВЕ ЗАХРАНВАНЕ - пристанища 2 HUB и 1 USB ви позволяват да зареждате / свързване на повече USB устройства, като например вашия мобилен телефон, батерия за мобилен телефон и други USB устройства.Удобно за по-голям брой обекти.