LDCHNH 170 см Котки Къщичка На Дърво, Пощенска Развлекателен Център Играчки за Котки Защита на домашни Любимци, Център Активност Домашни Любимци Играят Мебели За Катер?
  • New

LDCHNH 170 см Котки Къщичка На Дърво, Пощенска Развлекателен Център Играчки за Котки Защита на домашни Любимци, Център Активност

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Помагайте на своите домашни любимци, за да спортува, и това насърчава дейност, спомага за физическото развитие и поддържа добро здравеВашите котки и домашен любимец могат да получат огромно удоволствие, игра в него.Не позволявайте на вашите котки от надраскване на мебелите в дома си.Идеално за това, за да си котки чесане, лазали, заспа и се занимавали със спорт. проектирани с оглед на весели занимания за вашите котки - катерене, скачане.Характеристики : Помогнете на своите домашни любимци, за да спортува, и това насърчава дейност, спомага за физическото развитие и поддържа добро здраве.Вашите котки и домашен любимец могат да получат огромно удоволствие, игра в него.Не позволявайте на вашите котки от надраскване на мебелите в дома си.Идеално за това, за да си котки царапались, лазали, заспа и се занимавали със спорт. проектирани с оглед на весели развлечения за вашите котки, за да те лазали, скачам. Технически характеристики : Дължина на къщата на дървото : 600 mm Ширина на къщата на дървото : 500 mm Височина на къщата на дървото : 1700 мм Тегло : 15 Кгматериал къщата на дървото : компресиране плоча E1, плюш, хартиена тръба, веревкацвет : вино-червено Опаковка в комплекта : 1 x дърво за котки Забележки : 1. Моля се допуска грешка при измерване 2-3 виж 2. Цвят на реалните стоки може леко да се различават от горните изображения се дължи на друг на екрана на компютъра, благодаря ви за вашето разбиране.Те физически са на разположение и за тях е лесно да се грижи.