NEWISHTOOL Инструмент За премахване на Плаката, Инструменти за тайна, Определени за премахване на емблемата на колата с 5 бр. Резервни 60 см пластмасова торбичка, кабел за
  • New

NEWISHTOOL Инструмент За премахване на Плаката, Инструменти за тайна, Определени за премахване на емблемата на колата с 5 бр.

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакет съдържание : 1 чифт черни инструменти за премахване на плаката, 5 бр резервни найлонови въжета с дължина 60 см, от проста замяна.Инструмент за премахване на плочи, използвани преди обертыванием кола / прилагането на графика за щадящо отстраняване на емблеми, лога и икони с вашия автомобил.Дръжка за теглене на иконата е изработена от здрава пластмаса, множество, преносима и лесна за експлоатация.Дизайн в ергономична форма, която позволява спестяване на разходите за труд и по-лесно изтриване на фабричните емблеми на автомобили и типични указателни табели.Кабел за премахване на иконата е изработен от полимери със силно заобляне на повърхността, които предотвратяват поцарапывание боя на автомобила, е снабден с 5 бр. предложения за замяна при изпълнение на сложни задачи. Инструмент за премахване на емблемата широко приложение в ежедневния живот, средство за премахване на емблемата на колата може да се прилага в най-равна повърхност, което е удобно за премахване на залепване на лого, етикети с плетене на една кука и т. пакет Съдържание : 1 чифт черни инструменти за премахване на плаката, 5 бр. резервни найлонови въжета с дължина 60 см, от проста замяна.Инструмент за премахване на плочи, използвани преди обертыванием кола / прилагането на графика за щадящо отстраняване на емблеми, лога и икони с вашия автомобил.Дръжка за теглене на иконата е изработена от здрава пластмаса, множество, преносима и лесна за експлоатация.Дизайн в ергономична форма, която позволява спестяване на разходите за труд и по-лесно изтриване на фабричните емблеми на автомобили и типични указателни табели.Кабел за премахване на иконата е изработен от полимери със силно заобляне на повърхността, които предотвратяват поцарапывание боя на автомобила, е снабден с 5 бр. предложения за замяна при изпълнение на сложни задачи.