Ivymei 1 Опаковка Кърпи за ръце от шенилна, Кухненски Кърпи за ръце с линия, Кърпи за ръце в банята, бързо съхнещи Кърпи за почистване, Меки Абсорбиращи Кърпи за ръце от ?
  • New

Ivymei 1 Опаковка Кърпи за ръце от шенилна, Кухненски Кърпи за ръце с линия, Кърпи за ръце в банята, бързо съхнещи Кърпи

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Материал : Шенилна от микрофибър - това е нов материал от прежди, отличаващ се с високо качество на лукса, меки и удобни, отлично абсорбира вода и добре подвешивается. Дизайн : Нов дизайн, подобен на балон, лесна прическа, която осигурява функция за избърсване на ръцете при декориране на вашето жизнено пространство, кърпа за ръце с линия за окачване, лесно подвешивается и съхраняват, след миене на окачени на вентилация, за да изсъхне. Функции : Вградена висококачествена гъба от микрофибър, супер впитывающая незабавно, от дланта до палеца, напълно суха, без загуба, пълна с велур, меки, удобни за кожата. Размер : 6,7 * 6,7 инча, в пакета има 1 бяла топка за кърпи за ръце, отличен, подходящ за баня, кухня. Обслужване на клиенти : Гаранция за качество в рамките на 30 дни; Покупка без риск от връщане на парите на 100% ; Ако има някакви проблеми с покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас. Материал : Шенилна от микрофибър - това е нов материал от прежди, отличаващ се с високо качество на лукса, меки и удобни, отлично абсорбира вода и добре подвешивается. Дизайн : Нов дизайн, подобен на балон, лесна прическа, която осигурява функция за избърсване на ръцете при декориране на вашето жизнено пространство, кърпа за ръце с линия за окачване, лесно подвешивается и съхраняват, след миене на окачени на вентилация, за да изсъхне. Функции : Вградена висококачествена гъба от микрофибър, супер впитывающая незабавно, от дланта до палеца, напълно суха, без загуба, пълна с велур, меки, удобни за кожата. Размер : 6,7 * 6,7 инча, в пакета има 1 бяла топка за кърпи за ръце, отличен, подходящ за баня, кухня. Обслужване на клиенти : Гаранция за качество в рамките на 30 дни; Покупка без риск от връщане на парите на 100% ; Ако има някакви проблеми с покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас.