PEISHI 5D САМ Диамантена Картина Пейзаж Зимна Къща Планински Кристал Художествена Картина от Кристал Diamond Бродерия Мозайка Декорация на Дома, Подарък 40X50 см (Безрамный)
  • New

PEISHI 5D САМ Диамантена Картина Пейзаж Зимна Къща Планински Кристал Художествена Картина от Кристал Diamond Бродерия Мозайка

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❤️ ПЛАТНО с висока разделителна способност - платно за живопис с маслени печат с висока прозрачност е водоустойчив и има гладка текстура, самата фигура е лепкава фон и пластмасова накладку, за да се запази фигура лепкава, а скъпоценни камъни ще се държа, така че ще ви бъде по-лесно да завърши фигура ❤️ ДИАМАНТИ СУПЕР FLASH - Всеки кръгъл диамант има 17 режещи повърхности, които изглеждат блестящи и елегантни, диаманти, никога не се плъзга по-ярки и искрящи от диаманти от смола. ❤️ Функция - Искрящи диаманти, силно третото измерение; Перфектната комбинация от цветове, dimond рисува ярко изображение.никога не потускнеет, ще бъде по-ярък и блестящ, отколкото диаманти от смола. ❤️ ДЪЛГОСРОЧНА НАДЕЖНОСТ - Готов проект може да се съхранява повече от 20 години. Идеално за декорация на хола или спалнята. ❤️ Направи си сам - диамантена живопис със своите ръце може да подобрите своите практически умения, и да стане добро свързващо звено за семейството.Забавни подаръци за вашите родители, деца, приятели и колеги. ❤️ ПЛАТНО с висока разделителна способност - платно за живопис с маслени печат с висока разделителна способност е водоустойчив и има гладка текстура, самата фигура е лепкава фон и пластмасова накладку, за да се запази фигура лепкава, а скъпоценни камъни ще се държа, така че ще ви бъде по-лесно да завърши фигура. ❤️ ДИАМАНТИ СУПЕР FLASH - Всеки кръгъл диамант има 17 режещи повърхности, които изглеждат блестящи и елегантни, диаманти, никога не се плъзга по-ярки и искрящи от диаманти от смола. ❤️ Функция - Искрящи диаманти, силно третото измерение; Перфектната комбинация от цветове, dimond рисува ярко изображение.никога не потускнеет, ще бъде по-ярък и блестящ, отколкото диаманти от смола. ❤️ ДЪЛГОСРОЧНА НАДЕЖНОСТ - Готов проект може да се съхранява повече от 20 години. Идеално за декорация на хола или спалнята.