Кабел RHM XLR, Аудиокабели XLR от мъжете за една жена на 25 фута, 4 опаковка, Позлатени 3-Контактни Балансирани Кабели за микрофон XLR, Цветни кабели за микрофон XLR, идеални з?
  • New

Кабел RHM XLR, Аудиокабели XLR от мъжете за една жена на 25 фута, 4 опаковка, Позлатени 3-Контактни Балансирани Кабели за микрофон

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Позлатени 3-пинов конектор 】 Тези кабели за микрофон XLR заменя 3-пинов конектор с посеребренного на позлатени; Тежкотоварни метални конектори с самоблокирующейся конструкция помагат да се осигури по-високо качество на звукаосигурете стабилна връзка и лесно свързване и изключване от мрежата. 【Качество на звука HI-FI 】 В този кабел за високоговорители XLR се използва бескислородная мед (OFC), полиетиленово изолация и екраниране на медна оплетке, които осигуряват максимално потискане на шума и жужжания и подобряват высокочастотную характеристика.Чудесно за възпроизвеждане на звук HI-FI, тихи и с висока точност, без статични смущения. 【4 цветни XLR кабел】 Всеки кабел на този XLR кабел от 4 комплекта е с конектор с друг цвят, който може лесно да се разграничи и да проследим, когато се използва. 【Издръжлив и лесен за почистване】 В сравнение с кабел, оплетенным отвън нейлоном, този мек гъвкав PVC-кабел с висококачествени тъкани ръкави, внесени със забележителна здравина и еластичност, много лесно се почистват с влажна кърпа. 【Прекрасна съвместимост 】 Този кабел XLR тип "мъж-жена" е добре съвместима с 3-контактни съединители XLR.Например, микрофони, микшерные конзоли, камери, аудио, студийни гармонизаторы, микшерные пултове, говорители и така нататък. 【Позлатени 3-пинов конектор 】 Тези кабели за микрофон XLR заменя 3-пинов конектор с посеребренного на позлатени; Тежкотоварни метални конектори с самоблокирующейся конструкция помагат да се осигури по-високо качество на звука.осигурете стабилна връзка и лесно свързване и изключване от мрежата. 【Качество на звука HI-FI 】 В този кабел за високоговорители XLR се използва бескислородная мед (OFC), полиетиленово изолация и екраниране на медна оплетке, които осигуряват максимално потискане на шума и жужжания и подобряват высокочастотную характеристика.