ALREMO HUANGXING - Термосвиваеми тръби, кабели, Съотношение свиване на филма е 2: 1, Електрически кабел, комплект кабели, Устойчива защита изолация, безопасен и лесен, еколог?
  • New

ALREMO HUANGXING - Термосвиваеми тръби, кабели, Съотношение свиване на филма е 2: 1, Електрически кабел, комплект кабели,

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

鈽? [Чисти и спретнати свържете] Ви притеснява факта, че вие обматываете връзка кабели кабел лента, че е грозен и не е достатъчно безопасноСега, добрата новина е, че нашите термосвиваеми тръби позволяват да се избегнат тези проблеми и да ви осигури надеждна връзка. 鈽? [Различни размери и цветове] Свиване тръба е на разположение на всички размери, необходими за професионално обслужване и домашни работи със собствените си ръце, особено малки размери, които се срещат рядко на пазара.Всички свиване тръба опаковани в пластмасова кутия за удобство за носене, така че не е нужно да се притеснявате за това, за да се забърка тръби с различни размери. 鈽? [Широко приложение] : термоусадочную тръба може да се използва за защита на точки на спойка, на обединението и маркиране на кабели, цветово кодиране, засилване на кабел за слушалки и мобилни устройства, поддръжка led нишки, радиоуправляеми самолети, техническо обслужване на превозни средства, дужек точки и оголовья със собствените си ръце. 鈽? [Бързо свиване] : скоростта на свиване на свиване тръба е 2 : 1, а температурата на свиване е 80 ° С, при която свива тръба равномерно ще се окаже около тел в продължение на 15 секунди. 鈽? [Просто и безопасно] : покриване на тези телефони който излиза част, която изисква грижи и използвайте топлинна пистолет за бързо и еднакво свиване, като се образува чисти и спретнати и трайно херметична връзка.Служейки на вашия професионален партньор по поддръжката, слушалката се отличава с добра изолация и огнезащитными свойства. Нашата свиване на тръбата ще ви помогне по-безопасно защита на съединения на проводници и сигурно ги свързва.Кабели за зареждане на мобилни телефони се свързват и изключване в рамките на деня.Нашата свиване тръба може да удължи живота на зарядно кабел и да се предотврати износване!Той е подходящ за ремонт на заколок за коса и дужек точки.Той има добра изолация и огнезащитными свойства.