Неклеящиеся Етикети Прозорец Ден 194 бр./компл. Стикер за Свети Валентин Електростатичен Начало Декор Вдъхновяващи Стикери За Стена
  • New

Неклеящиеся Етикети Прозорец Ден 194 бр./компл. Стикер за Свети Валентин Електростатичен Начало Декор Вдъхновяващи Стикери

BGN 31.38

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ОписаниеМясто : Стъкло и Гладка повърхност.Стил : Ден На Свети Валентин.Това могат да бъдат не само стикери за стъкло, но и стикери за хладилник, витрина, в търговски центрове и хотели, както и стъкло от Различни места.Всичко това може да се Залепи без лепило.То има, неувядающее, И е Предназначено За деца.Декорация на апартаменти за стени, стикери с букви, етикети за мигли, винил за класната стая, украса за стаите за момичета, детски стенен букви, украса за шкафче за момичета, стикери, рамката за гимназията, стикери за стена. Неклеющиеся етикети, на прозореца на деня, 194 бр., стикер за "Свети Валентин", Електростатичен начало декор, вдъхновяващи стикери за стена Спецификация : размер на един лист 32x22 см, 8 листа /комплект Начин за свързване : статично електричество.Брой етикети : 194 бр. Това могат да бъдат не само стикери за стъкло, но и стикери за хладилник, прозорци в търговски центрове и хотели, както и стъкло от различни места.Всичко може да бъде наклеено без лепкав описание на❉на Околната среда .То има, неувядающее, и е предназначено за деца.Място : стъкло и гладка повърхност.Стил : Свети Валентин❉Размер 32 X 22 см 8 листа в комплект❉194 бр. стикери във формата на сърце, различни комбинации от цифри.Позволете на вас и на вашата любов украса на витрини за по-голямо удоволствие.❉Лекотата на използване, демонтаж и повторно използване, липса на щети или, подходящ за всеки чиста, суха и равна повърхност; размер на филм може да се регулира в зависимост от вашите предпочитания.

single sheet size 32 X 22 cm 8 sheets/set:
Bonding method:
static electricity.
Number of stickers:
194pcs
Not can be to decorate glass, but also can be refrigerator stickers, windows in shopping malls and hotels, and glass in various places. All can be pasted without glue:
description:
❉Environmental . It is , non-fading, and for children.:
Space:
glass and smooth surface.
Style:
Valentine's Day
❉Size 32 X 22 cm 8 sheets/set:
❉194PCS heart-shaped stickers, various pattern combinations. Let you and your love dress up the windows for more fun.:
❉Easy to use, disassemble and reuse, no damage or , suitable for any clean, dry and flat surface; the size of the film can be adjusted according to your preferences. :