Garosa Всенаправленное Механично колело 3 инча 45 ° с 8 Гумени Приводными ролки от TPU Промишлен Умен Робот резервни Части за автомобили DIY Аксесоари с Диаметър 76 мм, Широ?
  • New

Garosa Всенаправленное Механично колело 3 инча 45 ° с 8 Гумени Приводными ролки от TPU Промишлен Умен Робот резервни Части за

BGN 15.28

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[КОМПАКТЕН размер] 3-инчов универсално колело може да осигури повече пространство за строителството на механизъм за изграждане на други детайли за прилагане на по-широки функции [ЛАК ЗА ПЕЧЕНЕ] на Повърхността на изделия от обработени высокотемпературным лак за печене, който е износостойким и не прилипающим, красив и траен. [КОНСТРУКЦИЯ носещи] Конструкция с двойни лагери, 8 бр. малки гумени ролки са вградени в 16 миниатюрни лагери, огъване в движение. [ПРЕВЪЗХОДНИ МАТЕРИАЛИ] Задвижващи колела изработени от каучук TPU, както и други детайли изработени от студено валцувани стоманени SPCC и алуминий, които са устойчиви на износване и деформация. [ЗА ПОЛЕТА на РОБОТА] 45-градусные ненасочени колела, които позволяват на робота да достигне всенаправленного движение, издържат на големи натоварвания. [КОМПАКТЕН размер] 3-инчов универсално колело може да осигури повече пространство за строителството на механизъм за изграждане на други детайли за прилагане на по-широки функции. [ЛАК ЗА ПЕЧЕНЕ] на Повърхността на изделия от обработени высокотемпературным лак за печене, който е износостойким и не прилипающим, красив и траен. [КОНСТРУКЦИЯ носещи] Конструкция с двойни лагери, 8 бр. малки гумени ролки са вградени в 16 миниатюрни лагери, огъване в движение. [ПРЕВЪЗХОДНИ МАТЕРИАЛИ] Задвижващи колела изработени от каучук TPU, както и други детайли изработени от студено валцувани стоманени SPCC и алуминий, които са устойчиви на износване и деформация. [ЗА ПОЛЕТА на РОБОТА] 45-градусные ненасочени колела, които позволяват на робота да достигне всенаправленного движение, издържат на големи натоварвания.Параметри : Тип на продукта : Всенаправленное колелото Материал : Стоманени SPCC, гума Диаметър : прибл. Широчина на колелото 76 mm / 3 инча : прибл.5 mm / 1,6 инча продукти : 8 бр. гумени колела от TPU + ступица колела от студено валцувани стоманени SPCC за пробиване Функция : всенаправленное колелото на 45 градуса Предназначение : Подходящ за различни малки прецизни приложения, особено подходящ за шофиране и различни малки роботи Как да използвате : Всенаправленное колело има вид на точността на 45 °.

Item Type:
Omnidirectional Wheel
Material:
SPCC Steel, Rubber
Diameter:
Approx. 76mm / 3in
Wheel Width:
Approx. 40.5mm / 1.6in
Composition:
8pcs TPU rubber rollers + cold rolled SPCC steel stamping wheel hub
Feature:
45 degree omnidirectional wheel
Purpose:
Suitable for various small accurate applications, especially suitable for driving applications of various small robots
How to Use:
The omnidirectional wheel is 45° precise type. Each driven wheel is embedded with two rolling bearings. Due to the use of high accuracy manufacturing, the axial clearance of the driven wheel has been controlled within a small range to meet the needs of customers. Various small accurate applications are especially suitable for driving applications of various small robots.:
76mm (3in) steel omni wheel, each wheel consists of 8 driven rollers, which can be driven independently. Let your robot not only move back and forth, but also pan left and right. With 4 omni wheels, you can build a car or robot that can move in all directions.:
Package List:
1 x Right Omni Wheelor:
1 x Left Omni Wheel:
Note:
Please match the appropriate design size before use. :