Hemoton 4 бр. Б. Вратовръзка за Мъжете колан от херния за детето, Колан от херния за мъже, Колан за облекчаване на газове, Превръзка за новородено, Регулируема еластична ?
  • New

Hemoton 4 бр. Б. Вратовръзка за Мъжете колан от херния за детето, Колан от херния за мъже, Колан за облекчаване на газове,

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

памукКолан за грижа за пъпна грыжей, превръзка за пъпа, превръзка за корема, превръзка за корема, превръзка за новородено, регулируема подкрепа на корема от дишащ органичен памук, топло пъпната кабел, превръзка за защита на корема на бебето, хирургично възстановяване, зона за защита на пъпа : Изработен е от меки материали, превръзка на корема може да влизат в контакт с кожата, без дискомфорт.Превръзка на пъпа на бебето : в памучна Превръзка на корема от пъпната връв на Бебето Мультяшная Мека превръзка на пъпа на новороденото.Превръзка на пъпа на бебето : Превръзка на корема на новороденото : може да се използва през цялата година.Детско обвивка на корема : може да се прави през цялата година.Превръзка на корема, за бебета : Cartoony модел, много сладка, подходяща за детето.детско превръзка на корема.Колан за грижа за пъпна грыжей, превръзка за пъпа, превръзка за корема, превръзка за корема, превръзка за новородено, регулируема подкрепа на корема от дишащ органичен памук, топло пъпната кабел, превръзка за защита на корема на бебето, хирургично възстановяване, зона за защита на пъпа : Изработен е от меки материали, превръзка на корема може да влизат в контакт с кожата, без дискомфорт.Превръзка на пъпа на бебето : в памучна Превръзка на корема от пъпната връв на Бебето Мультяшная Мека превръзка на пъпа на новороденото.Превръзка на пъпа на бебето : Превръзка на корема на новороденото : може да се използва през цялата година.Детско обвивка на корема : може да се прави през цялата година.Превръзка на корема, за бебета : Cartoony модел, много сладка, подходяща за детето.детски превръзка на корема.Кръст Бод Пакет включва 4 x каишка за пъпа Особености -Материал : Памук детски каишка за пъпа. - Цвят : Смесени цветни мъниста. -Размер : Около 50x13x0,5 см/19,69x5,12x0,5 инча, бинтове за новороденото върху корема. -Еластичен колан може да се регулира, удобни за носене, подходящи за бебета на различна възраст и с различни размери талия, колан, за да се грижи за пъпа грыжей, превръзка за пъпа, превръзка за корема, превръзка за новородени, превръзка за корема, превръзка за новородено, регулируема подкрепа на корема, дишащ органичен памук, топло пуповинный кабел, тайна на корема за деца, хирургично възстановяване.