Avezano Бохо Дъгата на Фона на Първия Рожден Ден за Момиче Пастелно Преливащи се цветове за Декорация на 1-ви Рожден Ден на Фон за Снимки Малката Мис Onederful Boho Party Фотосес?
  • New

Avezano Бохо Дъгата на Фона на Първия Рожден Ден за Момиче Пастелно Преливащи се цветове за Декорация на 1-ви Рожден Ден

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Размери и опаковка : 7x5 фута (ширина 210 см х височина 150 см винил плат за фотография.За облекчаване на транспорт и опаковка, стоката се изпраща в сгънат вид.Материал : винил плат. Дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и реалистично цветен фон.Характеристики : 1) Оригинален дизайн : Всеки фон е уникален, разработена от професионален дизайнер себе си. 2) Потребителското обслужване : Изпратете данните на потребителя съобщение (размер, думи, цветът или всички подробности, за да се промени), моля, свържете се с мен, преди пускането на поръчката.Приложимо случай : Украса за рожден ден в стил бохо дъга, украса за 1-та партита в стила на дъга, вечерни украса в стил бохо дъга за подпори фотосесия.Топли съвети : 1) Премахване на гънки : ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност на локално парно гладене на ниска температура, но не сухо гладене и най-добре е да проправи слой плат по средата, за да не навреди на изображение.2) Основна снимка на продукта е предназначена за демонстрация ефект, поставка за фон в пълен комплект не е включена. 3) Всички компютърни екрани се различават цветокоррекцией, незначителна разлика в цвета е нормално.Декорация за рожден ден в стил бохо дъга, декорация за събития в стила на rainbow 1st parties, вечерни украса в стил бохо дъга за фотосесия подпори. Лесно вешается пряко или естествено. То е ясно и реалистично, стереоощущение силно. Той е идеален за всяка професионална или лична фотография. Плътно завийте го патрон на 3-4 дни, всичко ще бъде наред. Ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност парна ютия, но не и суха.Тогава тя отново ще се превърне в гладка.Така че, ако не мога да се съглася, моля, кликнете два пъти помислете, преди да купите. Компютърните екрани се различават цветокоррекцией, незначителна разлика в цвета - това е нормално.