Компанията Duke Cannon Supply Co. Шоколад сапун Big Ass Brick of за мъже Bay Rum (Цитрусов мускус, кедрово дърво, аромат на острова на подправките) в няколко опаковки - Отличен сорт, е мн?
  • New

Компанията Duke Cannon Supply Co. Шоколад сапун Big Ass Brick of за мъже Bay Rum (Цитрусов мускус, кедрово дърво, аромат

BGN 11.98

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Този продукт се продава на трета страна на продавачаОтстъпката се дава на компания .Това е отстъпка за ограничен период от време.Отстъпка не се прилага за цифрово съдържание.Отстъпка важи, докато запаси на склад или до отмяна. До цени, с предварителна отстъпка могат да се прилагат такси за доставка или данъци. си запазва правото да промени или да отмени отстъпка по всяко време.Ако някой от продуктите или съдържание, свързани с тази отстъпка, ще бъде върнат, възвръщаемостта ще бъде равна на сумата, която сте платили за продукт или съдържание, в съответствие с приложимите правила за връщане.В състава са включени : (3) Сапун Big Brick of Bay Rum за мъже, 10 мл без парабени.Не съдържа фтлатов.Мирише на лято : нотки на цитрусови мускус, кедрово дърво и остров подправки образуват бодрящую смес, която създава усещане за тропическа почивка.За разлика от ромите Your Grandpas Bay, Duke Cannons - слънчев и светъл.Нашето сапун е разработен с оглед на високите стандарти трудолюбиви мъже, които искат да бъдат чисти и хубаво миришат, да не се използват прекалено ароматизирани душ гелове и средства за измиване на тялото.С тегло 10 грама нашия мъжки шоколад сапун 3 пъти повече от стандартните барове сапун за баня.Тройно смилане осигурява отлично качество.В нашите ароматизаторах не синтетични оцветители или съставки от животински произход.Произведено в САЩ Част от приходите от продажби ще отидат в полза на ветераните на САЩ без жестокост.Нашите продукти никога не са тествани върху животни, само на лоши стажерах.