Поставка за чадъри LXDZXY, Цилиндрична Метална Стоманена стойка за чадъри, Голяма, с 6 куки и Малка, с 3 куки, Без инсталиране, стабилна и устойчива, За къща / хотел/офис / ?
  • New

Поставка за чадъри LXDZXY, Цилиндрична Метална Стоманена стойка за чадъри, Голяма, с 6 куки и Малка, с 3 куки, Без инсталиране,

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Има много приложения : Поставка за чадъри подходящ за много чадъри и се използва не само за съхранение на влажни и мокри / сухи бастуни, но и за опаковане на рула хартия, рамки за разходка, прътове за скандинавска разходка и т ● Практичен дизайн : Цилиндричен стойка за чадъри и може да се използва като база за организиране на коридора и декориране на хол и офис. ● Мултифункционална : заема малко място и прекрасно се вписват в ъгъла на кухнята, коридор, дневна, офис и т. в Долната част поставка за чадъри е предназначена за предотвратяване на попадане на пръски по пода или килими.Можете да Премахне Много лесно с Него водата. ● Пространство за съхранение : В сравнение с други притежатели на чадъри, нашата обемът повече, може да се съхранява дълги и къси чадъри, голям размер с капацитет 10-12 чадъри с 6 куки, малък размер с капацитет 6-8 чадъри с 3 куки. ● Здрав материал : Повърхност от метална мрежа, метален материал прави количката на притежателя на чадър, здрава и трайна боя за защита на околната среда Предотвратява появата на ръжда на стойка за чадър. ● Има много приложения : Поставка за чадъри подходящ за много чадъри и се използва не само за съхранение на влажни и мокри / сухи бастуни, но и за опаковане на рула хартия, рамки за разходка, прътове за скандинавска разходка и т. ● Практичен дизайн : Цилиндричен стойка за чадъри и може да се използва като база за организиране на коридора и декориране на хол и офис. ● Мултифункционална : заема малко място и прекрасно се вписват в ъгъла на кухнята, коридор, дневна, офис и т. в Долната част поставка за чадъри е предназначена за предотвратяване на попадане на пръски по пода или килими.Можете да Премахне Много лесно с Него водата. ● Пространство за съхранение : В сравнение с други притежатели на чадъри, нашата обемът повече, може да се съхранява дълги и къси чадъри, голям размер с капацитет 10-12 чадъри с 6 куки, малък размер с капацитет 6-8 чадъри с 3 куки.