Led задни светлини AUTOFREE в събирането, съвместими с 2007-2013 Chevy Sliverado, замяна на задните светлини Chevy Sliverado 07-13, не са подходящи за 2007 Silverado Classic и серия GMC (прозрачни лещи)
  • New

Led задни светлини AUTOFREE в събирането, съвместими с 2007-2013 Chevy Sliverado, замяна на задните светлини Chevy Sliverado

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ Този възел на задните светлини е подходящ за пикап Шевролет Sliverado 2007-2013 години на издаване, без да се налага промяна ✅ Този задни фенер е снабден с led задно фенер в събиране, което ще направи вашия chevy sliverado по-привлекателна. ✅ Този задна светлина chevy sliverado се инсталира лесно, задните светлини при събирането имат фиксирано местоположение, фаровете са от местоположението на лампи за оригиналните кабели на автомобила. ✅ Ние сме не само търговец, но и производител на автомобилни фарове в продължение на много години.Ако не сте доволни от гаранционен срок, ние ще предложим 30 дни безплатно връщане и 12 месеца гаранция. ✅Съответствие с ИЗИСКВАНИЯТА на DOT (Министерството на транспорта на САЩ) и SAE (Общество на автомобилните инженери в САЩ) СЪОТВЕТСТВИЕ с изискванията на DOT/ SAE : DOT (Министерството на транспорта на САЩ) и SAE (Общество на автомобилните инженери в САЩ), този задна светлина chevy silverado отговаря на изискванията на улицата законодателство. ✅ Ако не сте доволни от това на заден фенер chevy sliverado, ние ще ви предложим 30 дни безплатно връщане и 12 месеца гаранция.