OERJU 12x10ft Фон за снимки с изглед към Ню Йорк, Сграда в центъра на Горен Ийст Сайд, Синьо небе, Бели Облаци, Градски пейзаж, Фотофон, Подпори за Портретна Фотосесия, Подп?
  • New

OERJU 12x10ft Фон за снимки с изглед към Ню Йорк, Сграда в центъра на Горен Ийст Сайд, Синьо небе, Бели Облаци, Градски пейзаж,

BGN 37.19

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Използвайте скоби, за да виси на поставка за фонЗалепете го на стената двустранно самозалепваща се лента, ако не влакчета. ♥ Размер : 12x10ft /3,5 м. ♥ Материал : тънък винил, който е лек, може да се сгъва, той е портативен и здрав, това е лесно да носят със себе си. ♥ Ефект : Отпечатан на компютър стока няма отблясъци, но осигурява ярък цвят и дава по-добри снимки.Трябва да се спазва определено разстояние при използване на фон за снимките. ♥ Извинение : Този фон е подходяща за всяко парти, като фотография новородено, рожден ден, детски душ, абитуриентски, детски рождени дни, фотография жилища, ателиета и дейности, семейно събиране, пътуване, сватба, булчински душ. идеален за всички видове партита, видеозаснемане, украса на дома тапети, пердета, покривки и така нататък. ♥ Моля, обърнете внимание, че поради ограниченията На пощенски клон с размер, фон трябва да бъде изградена за изпращане, могат да бъдат малки гънки, моля, прогладьте задната повърхност на локално парно гладене, ако е необходимо.