Апликация на Вашингтон паметник A-ONE + нашивка с флага на САЩ и иконата-жени, Вашингтон, окръг Колумбия. Бродирана икона с желязо, нашивка в стила на американското, Бр?
  • New

Апликация на Вашингтон паметник A-ONE + нашивка с флага на САЩ и иконата-жени, Вашингтон, окръг Колумбия. Бродирана икона

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

➤Количество : 1 бр нашивка с бродерия на паметника на Вашингтон (2,4x3 инча) и 1 бр. нашивка с бродерия хартата на САЩ (3x2 инча) и 1 бр. на жени с лацканом хартата на САЩ (0,6x0,7 инча). ➤ НАБОР от ЦЕЛИ И ЗНАМЕНА на СТРАНАТА : най-добрата комбинация ръководство и хартата на страната.Идеален подарък за запознанства с вашата страна на други хора, което прави този подарък не само деликатен, но и полезен.Лесно за запомняне характеристики на различни страни с помощта на изображения, за бродиране. ➤ ВЫСОКОПРОЧНЫЕ ЛЕНТИ С бродерия на ЖЕЛЯЗО И стикери : деликатен приятелка и шиене, прекрасни детайли ярки цветове.Всеки пластир има по-здрава и самозалепваща самозалепваща лента на гърба, позволяваща на различните области на приложение : 1. Залепете върху някоя равна повърхност, например телефон или лаптоп.Преводи желязо или пришивание към тъканите. ➤Паметник на Вашингтон - туристическа атракция в столицата на САЩ, Вашингтон, окръг Колумбия, в памет на бившия президент на САЩ Джордж Вашингтон.Това е най-високата каменна архитектура в света. правителството на САЩ обяви, че нито една друга сграда във Вашингтон, окръг Колумбия, не може да бъде по-висока на този паметник. ➤ Лесно се ПОСТАВЯ И гладится НАВСЯКЪДЕ : ленти са идеални за чанти, сака, шапки, униформи, костюми, ризи, вратовръзки, раници, шапки, военни униформи и други тъкани!. ➤Количество : 1 бр. нашивка с бродерия на паметника на Вашингтон (2,4x3 инча) и 1 бр. нашивка с бродерия хартата на САЩ (3x2 инча) и 1 бр. на жени с лацканом хартата на САЩ (0,6x0,7 инча). ➤ НАБОР от ЦЕЛИ И ЗНАМЕНА на СТРАНАТА : най-добрата комбинация ръководство и хартата на страната.Идеален подарък за запознанства с вашата страна на други хора, което прави този подарък не само деликатен, но и полезен.Лесно за запомняне характеристики на различни страни с помощта на изображения, за бродиране. ➤ ВЫСОКОПРОЧНЫЕ ЛЕНТИ С бродерия на ЖЕЛЯЗО И стикери : деликатен приятелка и шиене, прекрасни детайли ярки цветове.Всеки пластир има по-здрава и самозалепваща самозалепваща лента на гърба, позволяваща на различните области на приложение : 1. Залепете върху някоя равна повърхност, например телефон или лаптоп.Преводи желязо или пришивание към тъканите. ➤Паметник на Вашингтон - туристическа атракция в столицата на САЩ, Вашингтон, окръг Колумбия, в памет на бившия президент на САЩ Джордж Вашингтон.Това е най-високата каменна архитектура в света. правителството на САЩ обяви, че нито една друга сграда във Вашингтон, окръг Колумбия, не може да бъде по-висока на този паметник.