Обзавеждане за 3D печат, Тих Малък 3D Принтер Многоезичен Изключване на Захранването Пауза Запазване на Двоен Вентилатор за DIY (Штепсельная щепсел САЩ)
  • New

Обзавеждане за 3D печат, Тих Малък 3D Принтер Многоезичен Изключване на Захранването Пауза Запазване на Двоен Вентилатор

BGN 35.55

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Двойна рельсовая конструкция XY : Двойна рельсовая конструкция може значително да се подобри точността на печат, да се поддържа непрекъсната печат след прекъсване на захранването и спестяване при прекъсване на електрозахранванетоПечат с голям точност : 3 D принтер, предназначени за екструдиране на малки разстояния с грешка от около 0,01 mm. Той поддържа гъвкави доставки, като например TPU, и грешката на готови изделия е ниска. Безшумен устройство : печат процес минава безшумно, а работа на механизма е по-стабилна, което прави работата си пълни удоволствие и ви позволява да се насладите на времето за печат.Двойна охлаждащ ефект : Принтерът е оборудван с две феновете, че удвоява охлаждащ ефект и подобрява качеството на лицевата продукт. Инсталиране на 3 етапа : Принтер почти напълно сглобени и инсталиране толкова просто, колкото монтаж и фиксиране на алуминиев елемент по оста Z и монтаж на Т-образни стягивающего блок.Двойна рельсовая конструкция XY : Двойна рельсовая конструкция може значително да се подобри точността на печат, да се поддържа непрекъсната печат след прекъсване на захранването и спестяване при прекъсване на електрозахранването.Печат с голям точност : 3 D принтер, предназначени за екструдиране на малки разстояния с грешка от около 0,01 mm. Той поддържа гъвкави доставки, като например TPU, и грешката на готови изделия е ниска. Безшумен устройство : печат процес минава безшумно, а работа на механизма е по-стабилна, което прави работата си пълни удоволствие и ви позволява да се насладите на времето за печат.Двойна охлаждащ ефект : Принтерът е оборудван с две феновете, че удвоява охлаждащ ефект и подобрява качеството на лицевата продукт. Инсталиране на 3 етапа : Принтер почти напълно сглобени и инсталиране толкова просто, колкото монтаж и фиксиране на алуминиев елемент по оста Z и монтаж на Т-образни стягивающего блок. Двойна рельсовая структура XY : Двойна рельсовая структура може значително да се подобри точността на печат, да се поддържа непрекъсната печат след прекъсване на захранването и спестяване след прекъсване на захранването. Печат с голям точност : 3 D принтер, предназначени за екструдиране на малки разстояния с грешка от около 0,01 mm. Той поддържа гъвкави доставки, като например TPU, и грешката на готови изделия е ниска. Безшумен устройство : печат процес минава безшумно, а работа на механизма е по-стабилна, което прави работата си пълни удоволствие и ви позволява да се насладите на времето за печат.

Item Type:
Small 3D Printer
Material:
Alloy steel
Voltage:
110 / 220V
Rated Power:
240W
Printing Size:
Approx. 180 x 180 x 180mm / 7.1 x 7.1 x 7.1in
System Requirements:
For Win7-10,for OS X, for Linux
Software Support:
For Cura, for Slice, for Host...
Language Support:
CN, DE, EN, RU, JP, FR, IT
Molding Technology:
Frequency division multiplexing
Number of Nozzles:
1
Nozzle Diameter:
0.4mm
Printing Accuracy:
0.05-0.3mm
Diameter of Consumables:
1.75mm
Printing Material:
PLA, WOOD, TPU
Nozzle Temperature:
≤260℃
Hot Bed Temperature:
≤110℃
Moving Speed:
≤200mm/s
Printing Speed:
≤100mm/s
Recommended Speed:
20-60mm/s
Printing Method:
USB, memory card, storage card
File Format:
STL, Obj, Gcode
Package List:
1 x Host1 x Power:
1 x Power Cable:
1 x Cutting Plier:
4 x Hex Wrench:
1 x Wrench:
1 x USB Cable:
2 x T Shaped :