SXFYWYM Прибиращ се Закачалка за панталони 10 Лостове, Компактен Сгъваем Закачалка за панталони, Прибиращ Се Закачалка за панталони, Беззвучная Закачалка за панталони,
  • New

SXFYWYM Прибиращ се Закачалка за панталони 10 Лостове, Компактен Сгъваем Закачалка за панталони, Прибиращ Се

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Прибиращ се закачалка за панталони за кабинет】Прибиращи закачалки за панталони с плъзгаща се метална плоча за дрехи, изработени от утолщенного алуминиева сплав, устойчив и здрав, максимално натоварване на 22 паунда, както и снабдени с плетене на една кука от неръждаема легирана стомана с покритие покритие, благодарение на което можете по-плавно изтегли закачалки, за да изберете любимите си дрехи 【Тиха беззвучная и гладка работа】 Закачалка за панталони : Тиха три пъти за употреба, оборудван с амортизирующими гумени облицовки, ефективно предотвращающими натягивание водачи, и ефект за изключване на звука е добър.Метална страна, няма чувство за спиране, свободно се измъква. 【Прибиращ се закачалка за панталони】 Компактни закачалки : 46,2x31,5 см /18,18x12,4 инча; Разстояние от тръбата до рамената : 3 см /1,18 инча, идеален за 10 чифта панталони, спестява пространство, максимално увеличаване на пространството на вашия кабинет.Дръжте панталони внимателно разложенными тежка, което ги прави компактен и ароматно. 【10 цилиндрични пръчки Ams】 богат на функции закачалка за панталони : Навива флокированными материали, които помагат за поддържане на формата на панталони, без гънки, като създава усещане за комфортна мекота.Може да се използва в : органайзер за панталон (като плъзгаща се стойка за панталони), закачалки за дънки, органайзер за равенство (като закачалка за вратовръзки), органайзерах за шалове и за съхраняване, спестяване на място. 【Лесна инсталация】 Прибиращи закачалки за панталони : подходящи за монтиране от лявата и дясната страна.Чекмеджето за панталони, подходящи за шкафове са с дълбочина по-18,89 инча и ширина над 13,77 инча, align декоративна капачка с инструменти за монтаж отвор на шина, просто инсталирайте винта. 【Прибиращ се закачалка за панталони за кабинет】Прибиращи закачалки за панталони с плъзгаща се метална плоча за дрехи, изработени от утолщенного алуминиева сплав, устойчив и здрав, максимално натоварване на 22 паунда, както и снабдени с плетене на една кука от неръждаема легирана стомана с покритие покритие, благодарение на което можете по-плавно изтегли закачалки, за да изберете любимите си дрехи. 【Тиха беззвучная и гладка работа】 Закачалка за панталони : Тиха три пъти за употреба, оборудван с амортизирующими гумени облицовки, ефективно предотвращающими натягивание водачи, и ефект за изключване на звука е добър.Метална страна, няма чувство за спиране, свободно се измъква. 【Прибиращ се закачалка за панталони】 Компактни закачалки : 46,2x31,5 см /18,18x12,4 инча; Разстояние от тръбата до рамената : 3 см /1,18 инча, идеален за 10 чифта панталони, спестява пространство, максимално увеличаване на пространството на вашия кабинет.Дръжте панталони внимателно разложенными тежка, което ги прави компактен и ароматно. 【10 цилиндрични пръчки Ams】 богат на функции закачалка за панталони : Навива флокированными материали, които помагат за поддържане на формата на панталони, без гънки, като създава усещане за комфортна мекота.

Product color:
beige,black
Material:
aluminum alloy base+ABS
Product Dimensions:
46.2x31.5cm/18.18x12.24in
Weight:
2.32kg
Rod-to-rod distance:
3.0cm/1.18
Number of rods:
10
Cabinet width requirements (internal width):
> 35CM/13.77in
Cabinet depth requirements (internal depth):
≥ 48CM/18.89in
Installation method:
left or right sides
Scope of application:
suitable for all wooden wardrobes
Package Includes:
1 x Left or Right Trousers Rack,with screws:
If you have any questions, please feel free to contact us, we will reply you within 24 hours and provide you with the best service! :