Ciieeo 3шт Крава Фотоалбум Снимка Ключодържател Джобен Фото албум Джобен Албум Ключодържател Централна Корица Притежателите на Картички Мини Джобове Фотоалбум Биле?
  • New

Ciieeo 3шт Крава Фотоалбум Снимка Ключодържател Джобен Фото албум Джобен Албум Ключодържател Централна Корица Притежателите

BGN 6.80

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

PVCФОТО албум - Дизайн на страница ви позволява да видите съдържанието на страницата по всяко време.КНИЖКА СЪС СНИМКИ - лесен и приятен външен вид ще даде на вашата стая е елегантна и уютна атмосфера.КНИГА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на СНИМКИ - Голям капацитет, много място, ви позволява да запишете няколко снимки.Изящна изработка, едновременно красиво и практично.АЛБУМ ЗА СНИМКИ - той може ефективно да защити вашите снимки, пощенски картички или фактура от.ПОСТАВКИ ЗА МАГАЗИНИ за СНИМКИ - са идеални за съхранение на вашите снимки, картички, талони или други предмети с колекционерска стойност живи и здрави.Пратката включва 3 x албуми Характеристики -Размер (и) : около 6,00 X5,00 X2,00 см/2,36 X1,96 X0 Многофункционален държач за карти. Размер (L) : около 14.40 X1 ключодържател за фото албуми. Размер (М) : около 11,00 X8,50 X2,50 см / 4,33 X3,34 X0 Книга за съхранение на билети. -Цвят : както е показано на фото албум с мини-джобове -Материал : Албум за съхранение на именни карти от PVC - Практичен дизайн и изключителна изработка съчетават практичност с модерен книга на премията с картинки. - Джобен фото албум, подходящ като подарък за сватба, годеж, Коледа, рожден ден, абитуриентски и т. - Можете да го изпратите като подарък на семейството си или приятели, те наистина ще се радвате на Здрав фотоалбум. - Възхитителен дизайн на шарката, прекрасна карикатура, идеална за децата и учениците, те така ще се радвате на една малка книга за съхранение на снимки. - Благодарение на фината работа и высококачественному материал, това може да бъде книга за временно съхранение на снимки.Описание товарафункциональный държач за карти, не се колебайте да го вземе у дома.ключодържател за албуми С това фотоальбомом тези снимки може да се запази за известно време.ключодържатели за вмъкване на снимки Ние можем лесно да видите всяка снимка, и той е мощна защита за тези снимки след снимане с помощта на камерата на незабавни действия.