Универсална чанта за инструменти Bastex за носене с регулируема пагон. Отвор за устата ширина 15 см с 14 Отделни джобове. Водоустойчив и е идеален за майстори, електроте?
  • New

Универсална чанта за инструменти Bastex за носене с регулируема пагон. Отвор за устата ширина 15 см с 14 Отделни джобове.

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ ОБЩА ЦЕЛ : Тази здрав найлон универсална чанта за инструменти с мека страничната част се използва в най-различни условияМоже да се използва за носене на повечето ремонтни елементи на малкия и среден размер.Благодарение на многото джобове можете лесно и ефективно да се пренасят различни предмети. ✅ДИЗАЙН : Външен слой от найлон с пластмасово покритие вътре го прави лесен за миене и водоустойчиви покрития.В двуслоен материал около точките на напрежение, съединение, където се допират дръжка и чанта, осигурява допълнителна защита.Благодарение на сгъваема метална стойка отгоре и здрав двоен цип за затваряне.Оборудван с регулируем пагон с фиксирующим скоба с възможност за инсталиране под ъгъл за удобство за носене в допълнение към ръце с подплата велкро. ✅ОРГАНИЗАЦИЯ : (6) Шест вътрешни джобове вътре в чантата за инструменти и (8) големи външни джоба, осигуряващи лесен достъп до теми, редовно използван по време на ремонт. ✅ ОБЛАСТТА на ЦЯЛОСТНОТО ПРИЛАГАНЕ : момче за всичко за ремонт на автомобили, Този майстор, Електротехници, Водопроводчици, Техника, електроника, Cable работници, Специалист по сателитни комуникации, специалист по телефонна линия, Помощник на пътя, специалист по общия ремонт. ✅ ГАРАНЦИЯ : Връщане на парите до 30 /Подмяна на 12 месеца. ✅ ОБЩА ЦЕЛ : Тази здрав найлон универсална чанта за инструменти с мека страничната част се използва в най-различни условия.Може да се използва за носене на повечето ремонтни елементи на малкия и среден размер.Благодарение на многото джобове можете лесно и ефективно да се пренасят различни предмети. ✅ДИЗАЙН : Външен слой от найлон с пластмасово покритие вътре го прави лесен за миене и водоустойчиви покрития.В двуслоен материал около точките на напрежение, съединение, където се допират дръжка и чанта, осигурява допълнителна защита.