Много Голяма Сянка скоростна WANLIAN 16x20, Витрина Super Deep Shadow Box, за да покажат Колекция от фото-сувенири (Селски бял)
  • New

Много Голяма Сянка скоростна WANLIAN 16x20, Витрина Super Deep Shadow Box, за да покажат Колекция от фото-сувенири (Селски бял)

BGN 51.59

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Много Голяма Сянка скоростна】 В тази 4-инчов кутия с дълбоки сенки достатъчно място за демонстрация на вашите сбирки предмети! 【Кутия за съхранение на паметта със собствените си ръце】 големи размери : 16 x 20 x 4 инча. изработени от качествено масивно дърво и плексиглас и има две куки на гърба за лесно монтиране на стена.Махнете защитното стъкло преди да се използва, стереодисплей с висока разделителна способност 180 градуса!. 【Голяма Кутия памет】Рамка за снимки shadowbox е подходяща за показване и съхраняване на снимки, рисунки, сувенири, медали, футболни облекла, булчински букети, антики, билети и други предмети с колекционерска стойност. 【Елегантен подарък】 Тази уникална сувенир кутия в памет ще се превърне в незабравим подарък за годишнина от сватба, раждане на дете, рождени дни, абитуриентски, Ден на майката и Коледа.Това помага да се поддържа скъпоценни спомени и моменти завинаги!. 【Сигурна доставка】 Ние предоставяме 100% гаранция за съответствие на качеството на продукта, моля, не се колебайте да се купуват.Той е опакован в три слоя твърд крафт картон, за да не я повреди при транспортирането.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Много Голяма Сянка скоростна】 В тази 4-инчов кутия с дълбоки сенки достатъчно място за демонстрация на вашите сбирки предмети!. 【Кутия за съхранение на паметта със собствените си ръце】 големи размери : 16 x 20 x 4 инча. изработени от качествено масивно дърво и плексиглас и има две куки на гърба за лесно монтиране на стена.Махнете защитното стъкло преди да се използва, стереодисплей с висока разделителна способност 180 градуса!. 【Голяма Кутия памет】Рамка за снимки shadowbox е подходяща за показване и съхраняване на снимки, рисунки, сувенири, медали, футболни облекла, булчински букети, антики, билети и други предмети с колекционерска стойност. 【Елегантен подарък】 Тази уникална сувенир кутия в памет ще се превърне в незабравим подарък за годишнина от сватба, раждане на дете, рождени дни, абитуриентски, Ден на майката и Коледа.Това помага да се поддържа скъпоценни спомени и моменти завинаги!. 【Сигурна доставка】 Ние предоставяме 100% гаранция за съответствие на качеството на продукта, моля, не се колебайте да се купуват.Той е опакован в три слоя твърд крафт картон, за да не я повреди при транспортирането.