Miimall Съвместима за Samsung Galaxy Z Fold 3 Калъф с Държач за химикалки, Тънка Сгъваема поставка устойчив на удари Броня със защита от падане Седалка за Galaxy Z Fold 3 5G (Сребрист)
  • New

Miimall Съвместима за Samsung Galaxy Z Fold 3 Калъф с Държач за химикалки, Тънка Сгъваема поставка устойчив на удари Броня

BGN 8.23

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Идеална за засаждане] Специално разработен за калъф за телефон е съвместим само със Samsung Galaxy Z Fold 3 5 GАко имате по-подходящ модел, моля, смело купувайте. (Моля, обърнете внимание : не е съвместим с Galaxy Z Fold или Fold 2. [Ултра-държач за писалка и оригинално докосване] Точен силует за ултра-тънък притежателя на химикалка, лесно се побира в съответния титуляр, добре защитени.Самото натискане на палеца съхранява вашата S pen. Обновен е защитен корпус Samsung Fold 3, но лесен за инсталиране, тънък и ultralight, което му придава оригинален вид. [Магнитна поставка и копринена при флексия на 180 °] В рамките на защитен джоба Fold 3 има нескользящая метална поставка с магнитен пъти, които можете да отваряте или да се прибират в съответствие с вашите нужди.Изящна изработка изработка и точни деколтета гарантират, че вашия смартфон ще се оформи леко и плавно - на 180 градуса, без никакъв натиск.Достъпен и луксозен дизайн!. [Материал на премиум] Усъвършенстван хибриден материал за PC, лека, но сигурна защита.Универсално защитно фолио с ръба на камерата за обучение 3. Потребителски калъф по-горе разпоредби на камерата на 0,2 mm. Достъпен и луксозен дизайн!. [Че получавате] 1 х калъф Galaxy Z Fold 3.И услуги Miimall 365 * 24 отговори на всички ваши въпроси.Моля, не се колебайте да се свържете с нас.Пет цвята на избор, както за мъже, така и за жени.Персонализирайте своя Galaxy Fold 3, покажи своя уникален стил!. [Идеална за засаждане] Специално разработен за калъф за телефон е съвместим само със Samsung Galaxy Z Fold 3 5 G.Ако имате по-подходящ модел, моля, смело купувайте. (Моля, обърнете внимание : не е съвместим с Galaxy Z Fold или Fold 2. [Ултра-държач за писалка и оригинално докосване] Точен силует за ултра-тънък притежателя на химикалка, лесно се побира в съответния титуляр, добре защитени.