Ретро Турски Чайник, Чай Саксии, Набор от Манекени за плочи, Декоративни Китайски прибори за Партита, Чаши с Цветен Печат за Възрастни, Уникален Котел, Цедка за Само?
  • New

Ретро Турски Чайник, Чай Саксии, Набор от Манекени за плочи, Декоративни Китайски прибори за Партита, Чаши с Цветен Печат

BGN 45.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ Е най-ДОБРЕ да се запари И да раздаваш ВКУСЕН чай с ГОЛЯМА дръжка : Декоративни турски заварочные чайници и заварочные саксии за плочи - най-добрият избор за партита, да раздаваш чай е лесно с големи дръжки ✅ Бляскава декори : Нашият декоративен чайник за варене на чай внимателно изработен за вас с помощта на уникалните декори, които украсяват кухнята и печката. Размер : Чайник с голямо дъно : 33,8 fl. - чайник с малък покрив : 16,9 fl. Материал : Изработен от устойчив эмалированного метал. Този набор от манекени за варене на чай с емайл за печки и е идеален за парти за рожден ден и подарък за нов дом за жени. ✅ ГАРАНТИРАНО 100% удовлетворение на КЛИЕНТИТЕ и ПОДКРЕПА 24/7 : Меден чайник - е ретро набор за приготвяне на чай.Удовлетворението на нашите клиенти е наш основен ангажимент.Така че не се колебайте да се свържете с нас чрез системата за съобщения 24/7, ако имате някакви проблеми с нашите продукти. Декори от външната страна на манекени устойчив за продължителна употреба.Емайл - това е разновидност на устойчив метал, от който са изработени тези чайници. Дръжки са изработени от големия и траен златист метал. Само с едно докосване до него, ще почувствате най-високо качество. Тя ще привлече вниманието на вашето чаено парти.На вашите приятели ще го харесат. Можете да почувствате спокойствие и щастие всеки път, когато видите флорални мотиви на чайниках, са на вашата маса.Това ще ви накара да се усмихват всяка сутрин. *** РАЗМЕР : Долен кана : 33,8 fl - Горната част на каната : 16,9 fl. *** МИЕНЕ на : Препоръчително да се перат на ръка и не използва химически препарати.