GPPZM Зелен Лимон Венец Пролетта Стенен 18 см Кръгла Годишният Венец от Изкуствени Цветя за Фестивалното Фермерска къща Декор (Цвят: A, Размер: 45x45)
  • New

GPPZM Зелен Лимон Венец Пролетта Стенен 18 см Кръгла Годишният Венец от Изкуствени Цветя за Фестивалното Фермерска къща

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Венец за входната врата е с диаметър 18 см, венец може да се използва както вътре, така и отвън, което го прави универсален украшающим аксесоарПлодов венец, украсен с изкуствени лимони, гортензией и зелени листа, този цветен венец ще даде своя дом жива и приятна атмосфера.Изработени от естествени материали ще изглежда по-естествено, това се вписва добре с пролетната атмосфера; също така той може да се използва като всекидневна декор.Изработен е от клони, която ще осигури най-добрата основа за вашия венец. при това е достатъчно гъвкав, за да отговарят на всеки стил на дома си, например, фермерскому, традиционен или съвременен. Идеални за украса на врати, стени, спални, на масата, на прозореца, на фона на сватба, парти, фестивали и т. Венец за входната врата е с диаметър 18 см, венец може да се използва както вътре, така и отвън, което го прави универсален украшающим аксесоар.Плодов венец, украсен с изкуствени лимони, гортензией и зелени листа, този цветен венец ще даде своя дом жива и приятна атмосфера.Изработени от естествени материали ще изглежда по-естествено, това се вписва добре с пролетната атмосфера; също така той може да се използва като всекидневна декор.Изработен е от клони, която ще осигури най-добрата основа за вашия венец. при това е достатъчно гъвкав, за да отговарят на всеки стил на дома си, например, фермерскому, традиционен или съвременен. Идеални за украса на врати, стени, спални, на масата, на прозореца, на фона на сватба, парти, фестивали и т. Венец за входната врата е с диаметър 18 см, венец може да се използва както вътре, така и отвън, което го прави универсален украшающим аксесоар.Плодов венец, украсен с изкуствени лимони, гортензией и зелени листа, този цветен венец ще даде своя дом жива и приятна атмосфера.Изработени от естествени материали ще изглежда по-естествено, това се вписва добре с пролетната атмосфера; също така той може да се използва като всекидневна декор.

Material:
Rattan
Size Chart:
Size:
45x45x10cm/17.72x17.72x3.94inch
Package Includes:
1 Piece Lemon Wreath:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your:
Will add charm and joy to your decoration. :