Veemoon 2 бр. Хелоуин Вещица на Метла Маскарадное Шоу Превръзка Чудо Метла Костюм Декоративен Подпори за Празнични Партита за Хелоуин (Случаен цвят)
  • New

Veemoon 2 бр. Хелоуин Вещица на Метла Маскарадное Шоу Превръзка Чудо Метла Костюм Декоративен Подпори за Празнични Партита

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

> Надпревара планината на вещиците метла е пълен с елементи на ХелоуинТова е добра украса, където и да сте нито поставили. > Чудесен инструмент за създаване на незабравимо парти в чест на Хелоуин с вашите семейства, съученици и приятели. > Изработен от висококачествен материал, е трайна и може да се използва в продължение на дълго време. > Прекрасен реквизит за костюми на вещици и магьосници. > за възрастни, за да косплеить ведьму или магьосник на различни партита и събития. > Надпревара планината на вещиците метла е пълен с елементи на Хелоуин.Това е добра украса, където и да сте нито поставили. > Чудесен инструмент за създаване на незабравимо парти в чест на Хелоуин с вашите семейства, съученици и приятели. > Изработен от висококачествен материал, е трайна и може да се използва в продължение на дълго време. > Прекрасен реквизит за костюми на вещици и магьосници. > за възрастни, за да косплеить ведьму или магьосник на различни партита и събития.Описание - Тази надпревара планината на вещиците метла е пълен с елементи на Хелоуин.Това е добра украса, където и да сте нито сложен.Характеристики Материал : Пластмаса окото.- Цвят : Случаен цвят.- Размер : около 90x14x3 см/35,43 х 5,51 х 1,18 инча.Опаковката включва 2 * Ведьмин метла.