Фон за снимки на завършилите предучилищна възраст, на Фона на партита завършилите предучилищна възраст, на Фона на детския клас 2023 г., Училищен Бала нощ, Украси за П?
  • New

Фон за снимки на завършилите предучилищна възраст, на Фона на партита завършилите предучилищна възраст, на Фона на детския клас

BGN 10.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Размер и опаковка : 】 6x470 инча x 47 см, 1 бр, винил плат за фотография.За облекчаване на транспорт и опаковка, стоката се изпраща в сгънат вид. 【 Материал за фон, преди освобождаването на K】 Винил фон Econ-издръжлив, водоустойчив, безшевни, удобен за носене, лека, не е водоустойчив. 【Широко приложение】 Този фон за бала в предучилищна възраст е подходящ за много случаи, като аксесоари за празнуване на абитуриентски в детската градина, на фона на стаите са в детската градина, на фона на кът в класната стая, детска градина и др, ще ви даде усещане за ритуал. 【Забележка】 Тъй като ние добавяме доставка, може да се образува малко количество гънки, но, моля, не се притеснявайте, гънките не се отрази върху вашето използване.Скручиваясь или подвешиваясь в продължение на 2-5 дни, бръчките стават почти незабележими.При необходимост препоръчвам ви да гали гърба парна ютия вместо суха ютия. 【Забележка】 Тъй като ние добавяме доставка, може да се образува малко количество гънки, но, моля, не се притеснявайте, гънките не се отрази върху вашето използване.Скручиваясь или подвешиваясь в продължение на 2-5 дни, бръчките стават почти незабележими.При необходимост препоръчвам ви да гали гърба парна ютия вместо суха ютия.СМИСЛЕНИ НАЧИНИ за ПРИЛАГАНЕ на детски абитуриентски бижута, подходящи за различни абитуриентски празници, като например срещи на възпитаници, абитуриентски церемонии, абитуриентски партита, можете да използвате това като фонова снимка, оставяйки скъпоценни и щастливи спомени, Както за намаляване на гънки : -Ние сме изпратили в сгънат вид.След получаване можете да се плътно минимизиране на фона на хартиена тюбиком на 2-4 дни. -Виси на фона на 1-3 дни, бръчките постепенно да намалява. - Това е най-добрият начин. -Използвайте ютия с ниска температура, за да се затопли в обратната посока, тогава то ще стане гладка.