Подложка за хранене на домашни любимци G-Tree, Кръгла Подложка За Дресура на Кучета, Подложка за Сопения, Моющийся Подложка за Хранене на Кучета, Цветна Подложка за об?
  • New

Подложка за хранене на домашни любимци G-Tree, Кръгла Подложка За Дресура на Кучета, Подложка за Сопения, Моющийся Подложка

BGN 58.46

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сигурност : Тази подложка за нюхания кучета е изработена от екологично чиста полиэстеровой тъкан, здрав и е нетоксичен, без риск от увреждане на ретината на окото или носа на кучето, осигурява здравето на вашия домашен любимец Насърчавайте естествени умения за търсене на храна : докато си сложиш закуска в ъгъла на килима, кучето може да започне да се използват естествени умения за търсене на храна.Премахване на стреса на : домашни животни могат да играят сами, докато ви няма у дома!Идеален за всички породи, всички кучета или други животни във всяка възраст може да се намери в този забавно.Практичен : Този мек и екологично чисти материали могат да се сгъват и лесно за носене и съхраняване, ръчно и машинно пране задължително.Подарете миризма на вашия домашен любимец : накарай носа и мозъка на кучето е да се работи чрез симулиране на лов за храна на природата.Информация за продукта : Име : Подложка за тренировки хранене носа на кучето и с големи цветове, подложка за търсене на работа с кучето за тренировка на умения естествена миризма, което предотвратява повреда на мебелите Размер : около 45 * 45 см / 17,72 * 17,72 инча Цвят : лилаво Материал край : полиестер Характеристики : 1. Подложка за нюхания носа с големи цветове : ще се радвате на вашите сладки домашни любимци. Позволете на кучето да получи удоволствие от тренировка по време на търсене на храна и ще подобри взаимодействието с вас. Размер : 17,7 * 17,7 инча. подходящ за всички кучета на всяка възраст и всеки размер.Опаковъчен лист : 1 * Подложка за обнюхивания домашни любимци.