Супермен 6 бр. Комплект за хигиена на устната кухина Bright Smile! мека ръчна четка за Зъби 3pk, паста за зъби, таймер за почистване на зъбите и омекотители за изплакване на ?
  • New

Супермен 6 бр. Комплект за хигиена на устната кухина Bright Smile! мека ръчна четка за Зъби 3pk, паста за зъби, таймер за почистване

BGN 10.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направете разресването на зъбите с нещо забавно за децатаЕдна мека Ръчна четка за Зъби Светулка 3pk Супермен и Kids паста за зъби Crest с вкус на дъвка 2,2 грама.One Justice League с пластмасово кръгове стъкло за изплакване на устата Супермен 16 унция, също може да се използва и като притежател за четка за зъби!.Един зъболекар препоръчал на 2-минутен таймер почистване на зъбите с четка с различни лицензирани стикери Супермен!.Плюс Бонус огърлица за зъби с материални помощи "Не забравяй четката за зъби" - дръж го у тях в банята или до леглото, за да те не забравят да следват свежестта на зъбите си.Можете да използвате тези зъбни амулети, за да спаси един от млечните зъби на вашето дете!млечните зъби ld!.Направете разресването на зъбите с нещо забавно за децата.Една мека Ръчна четка за Зъби Светулка 3pk Супермен и Kids паста за зъби Crest с вкус на дъвка 2,2 грама.One Justice League с пластмасово кръгове стъкло за изплакване на устата Супермен 16 унция, също може да се използва и като притежател за четка за зъби!.Един зъболекар препоръчал на 2-минутен таймер почистване на зъбите с четка с различни лицензирани стикери Супермен!.Плюс Бонус огърлица за зъби с материални помощи "Не забравяй четката за зъби" - дръж го у тях в банята или до леглото, за да те не забравят да следват свежестта на зъбите си.Можете да използвате тези зъбни амулети, за да спаси един от млечните зъби на вашето дете!млечните зъби ld!.комплект с лицензирани продукти.