Didiseaon 1 Комплект 10 бр. Риболовни Играчки Магнитен Игри Набор от Детски Риболовни Играчки, Играчки за деца Магнитни Рибни Играчки Риболовни Магнитни Инструменти Маг?
  • New

Didiseaon 1 Комплект 10 бр. Риболовни Играчки Магнитен Игри Набор от Детски Риболовни Играчки, Играчки за деца Магнитни Рибни

BGN 8.72

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Детски играчки за риболов : Разработване на взаимодействието между родители и деца и укрепване на отношенията между родители и децаИнструменти с магнитни рибки : Разработване на взаимодействието между родители и деца и отношения между родители и деца.Детски играчки : Чудесен подарък на вашите деца за рожден ден, коледни парти, Коледа и др.Детски играчки за риболов : на Гладка повърхност, не е толкова лесно да се нарани деликатната кожа на вашите деца.Набор от магнитни детски играчки за риболов : ъглите са заоблени, а ръкохватка не травмирует ръце . развитие на играчка.Детски играчки за риболов : Разработване на взаимодействието между родители и деца и укрепване на отношенията между родители и деца.Инструменти с магнитни рибки : Разработване на взаимодействието между родители и деца и отношения между родители и деца.Детски играчки : Чудесен подарък на вашите деца за рожден ден, коледни парти, Коледа и др.Детски играчки за риболов : на Гладка повърхност, не е толкова лесно да се нарани деликатната кожа на вашите деца.Набор от магнитни детски играчки за риболов : ъглите са заоблени, а ръкохватка не травмирует ръце . развитие на играчка.Пратката включва 1 х комплект от 10 бр. детски играчки за риболов Характеристики -Цвят : боядисана лъжица за баня -Размер : около 19,50 X18,00 X10,00 см/7,66 X7,07 X3 мрежата за питейна вода. -Материал : Пластмаса набор от магнитни детски играчки за риболов -развитие на взаимодействието между родители и деца, както и отношенията между родители и деца и Детски забавни играчки. -Ярки цветове, тези играчки за риболов може да се подобри способността на децата да разпознават цветове, улов плаващ лихвен играчка за впрыскивания. -Гладка повърхност, не е толкова лесно да се нарани деликатната кожа на вашите деца детски играчки. -Изработен от висококачествен материал, който може да се използва за игра в улова на риба Монтесори в дългосрочен план.