Заваряване Каска, Термостойкая Дишаща Заваряване Маска с Леща, Маска от Волска Кожа за Електродъгово заваряване TIG МИГ покривалото от главата си Шлема
  • New

Заваряване Каска, Термостойкая Дишаща Заваряване Маска с Леща, Маска от Волска Кожа за Електродъгово заваряване TIG

BGN 8.59

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Функция на заваръчната маска】 Тази кожена маска за заваряване на шлема може ефективно да се предотврати попадането на фойерверки, заваръчна шлака, прах и други елементи на шията и лицето 【Конструкция с две огледала】 Вътрешна и външна конструкция с две огледала, външно огледало може да бъде завъртяно нагоре, защита от дъга, в същото време вътрешно огледало е защитено от пръски, и преносимо, и могат да бъдат монтирани слънчеви очила. 【Тройната защита на лицето 】 Външното огледало може да попречи на дуговое радиация и маска от телешка кожа, осигурява пълна топлоизолация, за да се избегне застоял въздух.В същото време, това може да предотврати образуването на заваръчна шлака, шлака за рязане и друг лесен попадане в очите боклук. 【Високо качество и трайност на】Заваряване маска е изработена от висококачествен материал и порести рамки арес, здрав, абсорбира потта, термостойкая, дишаща, изключително удобен в чорап. 【Дишащи и удобни】 Външния слой е изработен от мек, топлоизолацията е висококачествен материал, който е дышащим и удобно.Маската се регулира по размер и удобна за носене. 【Функция на заваръчната маска】 Тази кожена маска за заваряване на шлема може ефективно да се предотврати попадането на фойерверки, заваръчна шлака, прах и други елементи на шията и лицето. 【Конструкция с две огледала】 Вътрешна и външна конструкция с две огледала, външно огледало може да бъде завъртяно нагоре, защита от дъга, в същото време вътрешно огледало е защитено от пръски, и преносимо, и могат да бъдат монтирани слънчеви очила. 【Тройната защита на лицето 】 Външното огледало може да попречи на дуговое радиация и маска от телешка кожа, осигурява пълна топлоизолация, за да се избегне застоял въздух.В същото време, това може да предотврати образуването на заваръчна шлака, шлака за рязане и друг лесен попадане в очите боклук. 【Високо качество и трайност на】Заваряване маска е изработена от висококачествен материал и порести рамки арес, здрав, абсорбира потта, термостойкая, дишаща, изключително удобен в чорап. 【Дишащи и удобни】 Външния слой е изработен от мек, топлоизолацията е висококачествен материал, който е дышащим и удобно.Маската се регулира по размер и удобна за носене.Характеристики на: 【Функция на заваръчната маска】 Тази кожена маска за заваряване на шлема може ефективно да се предотврати попадането на фойерверки, заваръчна шлака, прах и други елементи, които могат да изгори врата и лицето. 【Конструкция с две огледала】 Вътрешна и външна конструкция с две огледала, външно огледало може да бъде завъртяно нагоре, защита от дъга, в същото време вътрешно огледало е защитено от пръски, и преносимо, и могат да бъдат монтирани слънчеви очила.

Condition:
100% Brand New and High Quality
Material:
Cow Leather+Sponge+Glass
Color:
Sun Yellow+Black(Shown as pictures)
Helmet Height:
Approx. 29cm/11.42inch
Helmet Thickness:
Approx. 1.4mm/0.55inch
Head Circumference:
Approx. 60cm/23.62inch
Lens Dimension(LxW):
Approx. 9 x 4cm/3.54 x 1.57inch
Weight:
Approx. 410g
Packing List:
1 x Welding Helmet with Lens :
Notes:
All size datum are measured by hand, please allow small deviations. :
The actual item's color may be slightly different from the pictures shown on web due to different monitors. We appreciate your understanding. :
The lens on the mask do not have auto darkening function. :