Риболов линия Печати Пързалки 40шт от Неръждаема Стомана За Улов на Риба с Двойно Заключване Ключалки Печати Статистическа Конектори Риболовни Принадлежности Све?
  • New

Риболов линия Печати Пързалки 40шт от Неръждаема Стомана За Улов на Риба с Двойно Заключване Ключалки Печати Статистическа Конектори

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Високо качество】 Нашите риболовни конектори, изработени от неръждаема стомана, гладка и без чеп, няма да навредят на въжето, трайни и износостойки, можете да ги използвате в продължение на дълго време 【Лесна употреба】 Плъзгача земи има защелкивающуюся конструкция, която е лесна за отваряне и заключване, и тя не се отваря отново под тежки предмети, просто свържете печати и го закрепете обратно. 【Практичен дизайн】 Конструкция на риболовния конектор с катарама-на една кука ви позволява да изпитате дори и най-малката поклевку, когато рибата ухапване на стръв, печати може да игнорира си, като ви помага да хваща повече риба. 【Широко се използва】 Екскурзовод на земи за риболов с двоен ключ може да се използва в сладка или солена вода.Той е много подходящ за риболов на сом, сърфиране и дълбоководни блеснения, а също така може да бъдат свързани към различни весовым видове за улов на риба. 【Пакетът включва】Ще получите 40 бр. упътване за риболовни изпратени от неръждаема стомана, опаковани в прозрачна кутия, които са удобни за носене.Достатъчно за ежедневна употреба.ОПАКОВЪЧЕН лист : 40 бр. * пързалки за земи от въжето ОПИСАНИЕ : Стил : пързалки за земи от въжето Материал : пластмаса + неръждаема стомана спецификации : 40 бр.