Evenreach 8 Опаковки Художествени Акустични Панели, Звукоизолиращи Стенни Панели, Звукопоглъщащ Панел 48x32 инча, Декоративни и Акустични пана, Акустична обработка за зв?
  • New

Evenreach 8 Опаковки Художествени Акустични Панели, Звукоизолиращи Стенни Панели, Звукопоглъщащ Панел 48x32 инча, Декоративни

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❤️ АКУСТИЧНА ОБРАБОТКА, КОЯТО ТЪРСИТЕ - Ако сте сериозно за акустична обработка, стойте далеч от акустична пянаНашата акустична стеновая панел премиум-клас осигурява изключително звукопоглощение, свеждане до минимум на реверберация и ехо.Стъпка за подобряване на звука, записи и дизайн на стаята.Определено, това е най-доброто използване на вашия долара.За домашни и професионални студия, домашно кино и много други.Отлична оценка на NRC за затъмнете на звука.Бъдете в крак с фалшиви оценки NRC. ❤️ ТЕ изглеждат ДОБРЕ - Модерен дизайн, с елегантен дизайн и скосен ръб.Проявете творчество и създайте красиви декоративни мотиви с помощта на акустични панели BUBOS.Намаляване на броя на първоначалните отражения за получаване на превъзходен звук. ❤️ ДЕКОРАЦИЯ на СТЕНИ - Което ви позволява да оставите безброй прекрасни спомени в комфортна обстановка.Стилен дизайн ще допълни декорация на стените в любимия си пространство.Може да се използва в звукозаписни студия, телевизори и офиси, домашно кино и т. В сравнение с обикновените акустични материали е трудно да си представя никаква причина да се откаже от тази съвършена художествена акустика!. ❤️ ЛЕСНА инсталация - лесно Просто го закрепете с помощта на лепило или 3-мм лепило кранове.Лесно се поддава на корнизи и рязане по размер, промяна няма да се отрази на производителността, за да инсталирате, не са необходими специални инструменти или материали. ❤️ Гаранция за връщане на пари - Ако не сте доволни от нашите продукти, моля не поставяйте ни оценка в 1 звезда, нашите професионални инженери-акустика проанализируют за вас конкретна ситуация, ако е невъзможно да се реши, ние ще осигурим на 100% възстановяване, без проблеми! Натиснете Добави в кошница по-горе, за да го сега!.