Homilifibra Четка за миене на пола 2 в 1, Четка за фугиране на шевове с дълга дръжка 57,8 инча, въртящ се на 120 ° Стъргало за фугиране на фуги за плочки в банята, Отвори Стъргал?
  • New

Homilifibra Четка за миене на пола 2 в 1, Четка за фугиране на шевове с дълга дръжка 57,8 инча, въртящ се на 120 ° Стъргало

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【С дълга дръжка и V-образна форма】 Регулируема дължина четка за миене на пода с дръжката на 31,5-57,8 инча, дължина, подходяща за всеки повод прибирането на реколтатаВече няма нужда да се навеждате или да чука надраскване по пода. Твърди четината V-образна форма премахване на упорити петна по затирке, зазорах, на перваза на прозореца, ъглите и трудно достъпните места. 【Вграден край скрепер】 Четка за миене на пода с вграден ръба на скрепер помага избършете вода или разливане на течност върху прозорците, душ кабини и вятърни оборотни и дълготрайни активи. 【Здрав материал】 четка за фугиране на шевове, изработени от здрав ABS-пластмаса, полипропиленови тел и трайни прът от неръждаема стомана, това е достатъчно за извършване на всички дейности по почистването.Лесно почиства градина, балкон, вътрешен двор, на пода на колата. 【Гъвкава въртяща се глава на четка】 въртяща се на 120 градуса корона позволява лесно почистване на упорити петна в труднодостъпни места.Благодарение на подвижни главата на четката може да се отделят дръжката за почистване на пукнатини и горната релса. 【Предпоставка включва】 4 секции удлинительных пръчки, 1 накрайник за четка, 1 кърпа за почистване на велкро. издръжлив и лесен за съхранение.Четка за миене на пода има дупка за окачване на вертикално съхранение и сушене. 【С дълга дръжка и V-образна форма】 Регулируема дължина четка за миене на пода с дръжката на 31,5-57,8 инча, дължина, подходяща за всеки повод прибирането на реколтата.Вече няма нужда да се навеждате или да чука надраскване по пода. Твърди четината V-образна форма премахване на упорити петна по затирке, зазорах, на перваза на прозореца, ъглите и трудно достъпните места. 【Вграден край скрепер】 Четка за миене на пода с вграден ръба на скрепер помага избършете вода или разливане на течност върху прозорците, душ кабини и вятърни оборотни и дълготрайни активи.