PETSOLA Преносими Измерители на Температурата И Влажността Точен Стенен Показател Влагомер за Измерване на Температурата за Хладилника, На Закрито, На Открито, Гради?
  • New

PETSOLA Преносими Измерители на Температурата И Влажността Точен Стенен Показател Влагомер за Измерване на Температурата

BGN 8.10

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Измерители температура и влажност на въздуха : Малък по размер, преносими и леки, които лесно да носите със себе си, без да заема твърде много мястоДиапазон на влажност : 10% - 100% .Диапазон на измерване на температура : -30 градуса по Целзий от 50 градуса по Целзий.Материал : изработен от устойчив метал, изискан и щедри, а на обратната страна има отвор за окачване на стената.Просто четеш и употреба : Голям цифров дисплей с цифри подходящ за възрастни хора.Широко се използва : Подходяща за офис, хотел, ресторант, кухня, гараж, градина, оранжерии, складове, офиси, кабинети, градини, дворове, къщи и т. Измерители на температура и влажност на въздуха : Малък по размер, преносими и леки, които лесно да носите със себе си, без да заема твърде много място.Диапазон на влажност : 10% - 100% .Диапазон на измерване на температура : -30 градуса по Целзий от 50 градуса по Целзий.Материал : изработен от устойчив метал, изискан и щедри, а на обратната страна има отвор за окачване на стената.Просто четеш и употреба : Голям цифров дисплей с цифри подходящ за възрастни хора.Широко се използва : Подходяща за офис, хотел, ресторант, кухня, гараж, градина, оранжерии, складове, офиси, кабинети, градини, дворове, къщи и т. Описание : - Измерители температура и влажност на въздуха : малък по размер, преносими и леки, които лесно да носите със себе си, без да заема твърде много място. - Материал : изработен от устойчив метал, изискан и щедри, а на обратната страна има отвор за окачване на стената. - Диапазон на влажност : 10% - 100% .Диапазон на измерване на температура : -30 градуса по Целзий от 50 градуса по Целзий. - Лесен за четене и ползване : голям цифров дисплей с цифри подходящ за възрастни хора. - Широко се използва : Подходяща за офис, хотел, ресторант, кухня, гараж, градина, оранжерии, складове, офиси, кабинети, градини, дворове, къщи и т.

- Material:
metal
Size Chart:
5.8cmx1.35cm/2.28inchx0.53inch:
Package Includes:
1 Temperature Meter with Hygrometer:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.: