Рафт на библиотеката Дървен Стенен Ъгъл на библиотеката Трапезен Кът полк Ъглови Рафтове За багаж, Поставка лавица за книги за дома, офиса, кухни, Шкафове за съхран?
  • New

Рафт на библиотеката Дървен Стенен Ъгъл на библиотеката Трапезен Кът полк Ъглови Рафтове За багаж, Поставка лавица за книги

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : Тази ъглова полк извършва под формата на настолен компютър, който е отличен за допълнително място за съхранение в малки пространстваСЕЙФ размер на 9.8 инча × 9,8 инча × 31,9 инча (3 нива).Размер на ъглови етажерки е идеална за пространството, което ви трябва.МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : Ъглова рафт може да се използва като отворена витрина за колекции или за допълнително място за съхранение на растения, книги и т., може да поставите в спалнята, кухнята, дневната, офиса или където пожелаете.ТЕЖКОТОВАРНИ 9,8 инча × 9,8 инча × 31,9 инча (3 нива).Размер на ъглови етажерки е идеална за пространството, което ви трябва.МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : Ъглова рафт може да се използва като отворена витрина за колекции или за допълнително място за съхранение на растения, книги и т., може да поставите в спалнята, кухнята, дневната, офиса или където пожелаете.СВЕРХПРОЧНАЯ и ЗДРАВА : bookshelf достатъчно е здрав, за да побере рамки за снимки, книги, свещи, чаши или всичко, което ви трябва.Прост, елегантен дизайн, но функционални и подходящи за всяка стая Име на продукта : Дървен стенен ъгъл на библиотеката Материал : каучук дърво на Мястото на употреба : офис, кабинет, хол, спалня, кухня и т. Моля, проверете размера, преди да купите. Стоки, различни от една етажерка, които не са включени в снимките на продукта 3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги.