Зарядно устройство Anpdasi за няколко устройства с 6 Къси честота кабели в комплекта, зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство с мощност 50 W с 6 порта за т?
  • New

Зарядно устройство Anpdasi за няколко устройства с 6 Къси честота кабели в комплекта, зарядно устройство ще захранване на

BGN 19.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[ЕДИН комплект ЗА ВСИЧКИ ПОВОДИ] Нашата безжично зарядно устройство включва в себе си 3 зарядни устройства на Apple, 2 зарядни устройства Type C и 1 чейнджър Micro USB, за да се увеличи максимално внимателно и на един малък площад се погрижат за всички ваши нужди за зареждане на различна електроникаЗарядната станция може да се използва не само у нас, но и в офиси, училища, ресторанти, хотели и т. [ПОДДЪРЖАНЕ на РЕДА В собствената СИ СТАЯ] Докинг станция за зареждане с 6 порта осигурява 5 разпоредби за различна електроника и 1 положение за умни часа, което означава, че можете да поставите цялата електроника в една малка стая, а не ритам я навсякъде. [БЕЗОПАСНО И бързо зареждане на] Максимална мощност на тази зарядно устройство usb е 2,4 А, което позволява да се зарежда до 80% по-бързо, отколкото други обикновени зарядни устройства с капацитет 2 или по-малко.А благодарение на адаптер, сертифицированному UL, защита от презареждането и късо съединение ще осигури безопасност. [Висококачествени материали] Нашата зарядно устройство, usb изработени от висококачествени огнестойкого материал ABS.Всяка здрава borislav снабдена с неплъзгащи гума за защита на електрониката от подхлъзване. [ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК] зарядно устройство за няколко различни устройства - идеалният подарък за Деня на майката, Деня на бащата, Коледа, Свети Валентин или рожден Ден. [ЕДИН комплект ЗА ВСИЧКИ ПОВОДИ] Нашата безжично зарядно устройство включва в себе си 3 зарядни устройства на Apple, 2 зарядни устройства Type C и 1 чейнджър Micro USB, за да се увеличи максимално внимателно и на един малък площад се погрижат за всички ваши нужди за зареждане на различна електроника.Зарядната станция може да се използва не само у нас, но и в офиси, училища, ресторанти, хотели и т. [ПОДДЪРЖАНЕ на РЕДА В собствената СИ СТАЯ] Докинг станция за зареждане с 6 порта осигурява 5 разпоредби за различна електроника и 1 положение за умни часа, което означава, че можете да поставите цялата електроника в една малка стая, а не ритам я навсякъде.