Toyvian 1 бр. на Въртящата се Поставка за дисплея на Led Витрина За Бижута Въртяща се Маса Дисплей Четырехфутовый Багажник За изложбата стоки на Въртящата Витрина За Биж?
  • New

Toyvian 1 бр. на Въртящата се Поставка за дисплея на Led Витрина За Бижута Въртяща се Маса Дисплей Четырехфутовый Багажник

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Инструмент за led дисплеи : Той идва с добра носеща способност, че е практичноБижутериен плейър Solar : Изработен е от висококачествена пластмаса, лесна за употреба и работи перфектно. На въртящата се на 360 ° витрина за бижута : Тази поставка в основата е изработена от здрава пластмаса.Витрина с въртене на слънчевата енергия : Продуктите могат нормално да работят при естествена светлина, двустранен дисплей с автоматично завъртане на 360 градуса.Поставка за дисплея с завъртане на масата : принцип на работа фотоэлектрического преобразуване.Инструмент за led дисплеи : Той идва с добра носеща способност, че е практично.Бижутериен плейър Solar : Изработен е от висококачествена пластмаса, лесна за употреба и работи перфектно. На въртящата се на 360 ° витрина за бижута : Тази поставка в основата е изработена от здрава пластмаса.Витрина с въртене на слънчевата енергия : Продуктите могат нормално да работят при естествена светлина, двустранен дисплей с автоматично завъртане на 360 градуса.Поставка за дисплея с завъртане на масата : принцип на работа фотоэлектрического преобразуване.Осъществяване на списък 1 х поставка за дисплея Характеристики -Размер : Около 13x11x11 см / 5,11 X4,32 X4 поставка за дисплея на космическия кораб. -Цвят led подсветката : син Витрина с въртенето на слънчева батерия -Материал : пластмаса + електронни компоненти led въртяща се маса за слънчева батерия - Тази поставка в основата е изработена от пластмаса, трайни и трайни led дисплей. - Плавни и безшумни въртене, които осигуряват удобство на демонстрации и фотография на щанд за представяне на продукти solar космически кораб. - Съвременна форма на космически кораб с led дизайн, лесен за употреба, богат на функции, с чудесен ефект, здрава в използването на поставка за дисплея. - Слънчев въртяща се маса - това е гъвкав дисплей, промоции, въртяща се поставка за демонстрация на славата.