JFWOD Прозрачни Плоски Топки, Централна Камъчета, Стъклени топчета за Пълнене на Вази, Россыпь за празнична маса, Сватбена Украса, декорация за Аквариум, Стъклени топ?
  • New

JFWOD Прозрачни Плоски Топки, Централна Камъчета, Стъклени топчета за Пълнене на Вази, Россыпь за празнична маса, Сватбена

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

* Информация за размера на Всеки кристал плосък крушка е с размер около 3/4 инча * Информация за опаковката : Тези камъчета са опаковани по 5 килограма в пакет и здраво закрепени, за да те транспортирани живи и здрави. * Качество : Кристални камъчета, изработен от висококачествен, чист и прозрачен стъклен материал.Тези камъни не са токсични и не плуват в течността.Това е толкова ясно, че светлината ще блесне направо през нея. * Подходящи случаи : Стъклени скъпоценни камъни могат да се използват като настолни разсипа за украса на празнични вечери, партита по повод рожден ден, сватби и детски тържества, абитуриентски, празници и сезонни събития!Тя може да се използва като пълнител за вази в сватбени композиции, букети булката, подаръци за Свети Валентин, поделках и много други. * Предупреждение : ОПАСНОСТ от ЗАДУШАВАНЕ — това стъклени топчета.Не е за деца под 3 години. Използването на прозрачен плоски мрамор : Прозрачен плосък мрамор за цветя, свещи, настолни чинии, кутии за бонбони, пълнители вази.Тези стъклени перли популярни сред организаторите на дейности, цветарите, дизайнери, ресторанти, декоратори у дома. Подробни спецификации : Цвят : прозрачен.Информация за размера на Всеки прозрачна плосък крушка е с размер около 3/4 инча.Информация за опаковката : Тези камъчета са опаковани по 5 килограма в пакет и здраво закрепени, за да те транспортирани живи и здрави. Подходящ случай : Тези красиви стъклени камъни са изработени от висококачествено прозрачно стъкло, така че те са напълно прозрачни и пропускат светлината.Тези атрактивни плоски мраморни покривки за маса от прозрачно цветно стъкло ще бъдат добър избор за декорация на вашия дом, на аквариума или на специални събития.Можете също така да ги използвате за попълване на любимата си вази, тъй като те са напълно потопени във водата; затова от тях стават страхотни пълнители за вази.