Инкубатор за яйца Lreerge, 16 Инкубатори за инкубация на яйцата с Автоматично переворачиванием яйца, функция блясък яйца, led дисплей на температурата℉ и автоматично до?
  • New

Инкубатор за яйца Lreerge, 16 Инкубатори за инкубация на яйцата с Автоматично переворачиванием яйца, функция блясък яйца, led

BGN 63.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Увеличена вместимост на контейнера】 нашият нов инкубационният тава е лесен за монтаж и подходящ за отглеждане на различни яйца, в него може да поставите едновременно 16 кокоши яйца, или 9 патица яйца, или 4 гъши яйца, или 30 миролюбивия/пъдпъдъчи яйца, или 12 индюшачьих яйца освен това, може да се използва за друга яйцеобразной птици. 【Видима ъгъла на видимост на 360 °】Видима ясна покритие е идеален за наблюдение на развитието и вылуплением яйца.Независимо от това дали купувате "Инкубатор за яйца Lreerge" за себе си, семейството си или своето дете, вие ще можете да наблюдавате раждането на дете в реално време, което улеснява записа на данни, изследвания и е подходящ за сесии на инкубация и демонстрации.Участието в жизнения опит +1. 【Автоматична конструкция】 инкубатор за люпене на яйца може автоматично обръщане на яйцата на всеки 2 часа, за да се осигури равномерно нагряване на яйца и увеличаване на скоростта за люпене, се избегне залепване на черупката с две входящи тави за яйца и подобряване на люпене. освен това, модернизирани регулируеми тави за яйцата, които позволяват лесно да се разделят на яйцата по време на инкубация.можете да регулирате разстоянието между-пощенска кутия за яйца в зависимост от големината на яйцата. 【Лекота на работа】 Не се притеснявайте за това, как да се поддържа постоянна влажност на въздуха, просто налейте вода в бутилка от кока-кола с дъното нагоре, въз основа на бутилки (бутилка е включена в комплекта) и задаване на температурата в зависимост от времето в родния град на нашия панел за управление. 【Проверка яйца с led подсветка】 с помощта на led фоново осветление можете да се визуализира на развитието на ембриона, просто като яйце на светодиодна свещ, не трябва да закупите допълнително устройство за проверка на яйца.Въпрос : Каква е вместимостта на инкубатора на 16 яйца?.