Хъб Hagibis iMac с USB порта C 3.1, USB 3.0 устройство за четене на карти SD / Micro SD, Битумен Hub USB-C, зарядно устройство, USB C за iMac 2021 24 инча (без HDMI)
  • New

Хъб Hagibis iMac с USB порта C 3.1, USB 3.0 устройство за четене на карти SD / Micro SD, Битумен Hub USB-C, зарядно устройство,

BGN 15.40

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Предназначен за i Mac 2021 : концентратор Hagibis i Mac технологична USB C, който е разработен специално за i Mac 2021 (24-инчов), е най-доброто решение за предния край на достъп и допълнение към задната пристанища разширяване на i MacМножество интерфейси : докинг станция Hagibis USB-C с HDMI порт 4 K @ 60 Hz, USB порт на C 3.1 Gen2 10 gbps и 6 K @ 60 Hz 6 K @ 60 Hz, USB порт на C 5 Gbit/s, 2 порта USB3.0 и устройство за четене на карти SD / Micro SD 5 Gbit/s. * Забележка : карта SD / Micro SD може да се чете едновременно.Двойно разширение на екрана : С помощта на задното HDMI порт 2.0 4 K @ 60 Hz можете да свържете външен монитор за огледало режим или разширен режим.Високоскоростен USB : прехвърляне на файлове за секунди с помощта на 10 Gbps USB-C и 5 Gbps USB-A. Също така може да заредите телефона, таблет, Air Pods и Apple watch. Прикрепете крепежный клип към долната част на i Mac. Привеждане втулка върха с байонетом фиксирането на захващане и поставете го в интерфейса на i Mac. Плъзнете крепежный скоба надясно от предната част на i Mac до центъра, за да заключите ступицу.