CurcKua Диамантен Калъф За Съхранение на Бижута С Бродерия, Органайзер от Мъниста, 30 Слотове За Дизайн на Ноктите, Кутия за Бродерия (M)
  • New

CurcKua Диамантен Калъф За Съхранение на Бижута С Бродерия, Органайзер от Мъниста, 30 Слотове За Дизайн на Ноктите, Кутия

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

-Конструкция на мълния е с висока плътност, удар и устойчивост на падане -Ще можете да превърнете всяка буркан в органайзер за мъниста или съхранявате други малки предмети, като бижута и семена. -Кутия-органайзер за бродиране с мъниста ви позволява да изпълни диаманти по-безопасно и по-лесно, те вече не спят достатъчно.Удобен за използване, за носене и съхраняване. - Калъф за съхранение на диаманти - функционален и практичен инструмент.Мрежест чанта-органайзер за бижута от мъниста, предназначени за допълнително пространство за съхранение. -Вътрешна пяна свалящ се, ако искате да го използвате като обикновен куфар, моля, махнете я. -Конструкция на мълния се отличава с висока плътност, удар и устойчивост на падане. -Ще можете да превърнете всяка буркан в органайзер за мъниста или съхранявате други малки предмети, като бижута и семена. -Кутия-органайзер за бродиране с мъниста ви позволява да изпълни диаманти по-безопасно и по-лесно, те вече не спят достатъчно.Удобен за използване, за носене и съхраняване. - Калъф за съхранение на диаманти - функционален и практичен инструмент.Мрежест чанта-органайзер за бижута от мъниста, предназначени за допълнително пространство за съхранение. -Вътрешна пяна свалящ се, ако искате да го използвате като обикновен куфар, моля, махнете я.Описание Калъф за съхранение на диаманти с 30 прорези е много подходящ за съхранение на диамантени мъниста в различни цветове и размери.Контейнери за съхранение на диамант бои са идеални за съхранение на вещи от първа необходимост, както и за съхранение на малки необходимите материали, като декорация за нокти, козметика, бижута, мъниста и други разнообразни предмети.Кутия-органайзер за бродиране с мъниста може също да ги предпази от прах или ръжда, запазвайки всичките си аксесоари за бродерия и бродиране с мъниста в един внимателни и организиран място.Функция -Цвят : Лилаво.