The Crème Shop - Маска за лице с витамин С и хиалуронова киселина, корейски Грижи за кожата на лицето и овлажняващ крем - Овлажняващ копър за премахване на черни точки, кре?
  • New

The Crème Shop - Маска за лице с витамин С и хиалуронова киселина, корейски Грижи за кожата на лицето и овлажняващ крем - Овлажняващ

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ КОРЕЙСКОТО ПРЕДИМСТВО - ако се Съди по времето в Корея, в Корея е най-характерна погодная функция от четирите сезонаВлажност на въздуха не е постоянна, а се променя в зависимост от сезона.В резултат на тези климатични особености на корейски средства за грижа за кожата особено специализирани за кожа, която е уморен от това разнообразие и бърза смяна на климата. ✅ ДВЕ МАСКИ НА ЕДНА - Нашата маска за лице fusion комбинира силата на витамин С и хиалуронова киселина.Вие ще получите по-сияйна и неостаряваща вид с помощта на един прилагане на лесни за използване чаршаф. ✅ Предимства на витамин С - мощен антиоксидант, изсветлява, възстановява цвета на лицето, възстановява увредените клетки. ✅ Предимства на хиалуронова киселина - дълбоко хидратира, поддържа влага, изглажда, придава еластичност. ✅ Произведено в Корея, не е тествана върху животни, без насилие.Маска с витамин С и хиалуронова киселина Fusion Sheet Mask Нашата маска fusion sheet mask осигурява предимство на две мощни съставки плюс допълнително овлажняване на хиалуронова киселина.