Кухненско Кофа Кофа 10Л, Подвесное Кошчето за боклук с Капак и Педал Пластмасова, За Баня, Кухня, Хол, Кръгли Кофи за Боклук, Голяма Кофа за Боклук, Кошница за ценни Кн?
  • New

Кухненско Кофа Кофа 10Л, Подвесное Кошчето за боклук с Капак и Педал Пластмасова, За Баня, Кухня, Хол, Кръгли Кофи за Боклук,

BGN 40.91

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Кофи за боклук имат модерна форма, трайни и предоставя удобен начин за съхранение на отпадъци; можете да ги използвате за рециклиране на отпадъците или за съхранение на предмети от бита Кофа за боклук, изработени от полипропилен, издръжливи и дълготрайни, подходящи за дома си живот. Голям капацитет 10 л, 10.39", подходящ за ежедневна домашна употреба. Благодарение на дизайна на капака, добре герметичному, запази свеж въздух. Безшумен дизайн, хидравлично затихване, тихо затваряне, много тихо и спокойно използване.Това е кофа за боклук привлича внимание с елегантния си външен вид и са подходящи за офиси, апартаменти, дневни, зали за колеж и още много други.Име на продукта : кофа за Боклук Материал изделия : Пластикразмер : 10,43 "× 9,45" × 13,39" Цвят : сив Форма : кръгла, Начин на отваряне и затваряне : Без своята практика на Мястото на употреба : Къща / Офис / Всекидневна / Спалня /, Кухня / маса / Хотел / хотел Опаковка включително : 1 × Кошче за хартиени отпадъци Брой места : 1. Моля, обърнете внимание, че поради влиянието на светлината и на екрана се допускат леки хроматични аберации. Моля, въведете размер и цвят, преди покупка 3. Снимки на стоките не се включват стоки, различни от продуктов4. Моля, имайте предвид разликата в 2-3% в съответствие с измерванията на ръка, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря!5. Добре дошли, за да споделят и да дават отзиви, ние можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Ако стоката някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.➤ Обикновено, логистика обикновено се изпраща в рамките на 1-5 дни, а за очаквания час на пристигането си е 10-20 дни.