INOOMP 10 бр. Автомобилни Вериги за сняг, Вериги за гуми, мини Вериги за сняг, Вериги за сняг за товарни автомобили, Автомобилни Мини Вериги, Вериги за Камион, Вериги за А?
  • New

INOOMP 10 бр. Автомобилни Вериги за сняг, Вериги за гуми, мини Вериги за сняг, Вериги за сняг за товарни автомобили, Автомобилни

BGN 64.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Вериги за гуми за сняг и лед : Подходящи за лоши метеорологични условия, като зимата сняг и дъжд, което прави тялото по-безопасно шофиранеАвтомобилни вериги за сняг : Вериги за гуми се различават висока здравина, по-голяма издръжливост и може да се монтира без добив на зъбите.Вериги за сняг за джипове : Тези вериги за сняг, изработени от висококачествен и стабилен пластмаса, трайни и практични.Вериги за сняг : устойчива на плъзгане шина верига е лесен за инсталиране, без използване на домкратов.Необходимостта за зимата.Вериги за защита на гумите : С помощта на тази верига за гуми, тя ще осигури много по-голяма безопасност за вас, вашето семейство и вашия car.Пратката включва 10 х автомобилни гуми Верига Характеристики -Цвят : оранжево автомобилни вериги за сняг -Размер : 93,50 X1,50 X1,00 см/36,75 X0,59 X0 автомобилни вериги. -Материал : пластмаса верига за автомобилни гуми -С помощта на тази верига за гуми, тя ще осигури много по-голяма безопасност за вас, вашето семейство и вериги за сняг за вашия автомобил. -Професионален и практичен дизайн с красив външен вид и удобен за переноске и използването на вериги за сняг за товарни автомобили. -Произведен от висококачествена пластмаса, сигурни и трайни.Колата ще получи по-добро сцепление с пътя в лошо положение с верига за сняг. -Подходяща повърхност на плъзгане верига за автомобилни гуми се увеличава и някои недостатъци, предотвратяване на подхлъзване автомобилната плъзгане вериги с вериги за сняг за леки автомобили -работят Добре и имат висока производителност, независимо от това, остана ли в пясък, кал, сняг, лед, при изкачване или в други извънредни ситуации мини вериги за гуми.Описание на продукта Колани за пикап Suv колата ще получи по-голямо сцепление в лоша ситуация. верига за автомобилни гуми Тези мини вериги за сняг работят добре и имат висока производителност, независимо от това, остана ли в пясък, кал, сняг, лед, при изкачване или в други извънредни ситуации.