комплект за организиране на хартия Направи си сам, Тава за Хартия, Тава за организиране, Екологично чиста Тава за писалки, Комплект от 2 цвята (цвят на Слонова кост/с?
  • New

комплект за организиране на хартия Направи си сам, Тава за Хартия, Тава за организиране, Екологично чиста Тава за писалки,

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Военно дело [Стилен дизайн], Предназначени за организиране на прости офис консумативи с помощта на тави зигзагообразной форма. [Комплект "Направи си сам", без инструменти] Бижута "Направи си сам", които могат да бъдат лесно събрани и без такива инструменти, като лепило или ножици.Характеристики, направени със собствените си ръце, може да стимулира мозъчната активност и предизвика чувство на удовлетворение по проекта. [Използвайте екологично чисти високо качество на хартията], Предназначени за осигуряване на надеждност и дълготрайност на използването на екологично чиста висококачествена хартия. [Най-добрият организатор] Организирайте химикалки, ножове, ножици, чаши и много други.Идеален за офис, работно място, за бизнес и домашна употреба. [Достъпен в 2-те групи] в един комплект включва две тави с различни цветове.Той се предлага в цветове слонова кост и синьо, както и размерът на продукта е 7,9 "* 5,9" * 1,2" (инча) съответно.Тава ZIGZAG - това е нашето домашно приготвено решение за почистване на бъркотията на бюрото си.Всеки може лесно да се събере, за да е на работния плот е чисто и подредено.Събирай малки неща заедно и да ги постави на подноса.Луксозен висококачествен материал е бил използван не само за това, за да го траен, но и за това, за да скриете някоя от нежеланите бъркотия.Вземете вашата пространство на бюрото си в свой собствен стил с помощта на зигзагообразного тава.