Украса за парти под формата на Кутии за детската душа, 4 бр. Бели детски Блокове с бронзово-златните детски букви, Кутии за парти под формата на Плюшено Мече, Декорац?
  • New

Украса за парти под формата на Кутии за детската душа, 4 бр. Бели детски Блокове с бронзово-златните детски букви, Кутии за

BGN 12.66

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Този комплект кутии за рожден ден включва 4 кутии за балони размер на 11,8 х 118 инча бели на цвят с отпечатани златни детски букви. ?【Блокове за детската душа включват】 - В този комплект кутии за рожден ден включва 4 кутии за балони с размер на 11,8x11,8x11,8 инча бели на цвят с отпечатани златни детски букви.Тези на " бейби-апарати с букви са идеални за украса на 1-ри рожден ден, рожден ден на дете или за украса, раскрывающего пол, и за много други случаи, които има във вашия календар!За да декорирате партита този интериор от детски кубчета, да ги направи още по-красива, и най-важното, нека вашето дете и близки, ще се радвате на парти. ?【Идеи минималистичного дизайн】 - Кутии за душ с плюшени мечета са подложени на процеса на бронзирования и могат да бъдат ослепителен в светлината.Дизайн златна рамка на бял фон е проектиран в минималистичен стил, който е подходящ за партита на различна тематика.Можете също така да сложите детски снимки на плюшени играчки, бонбони, дребни неща в празнични кутии с участието на пол, за да ги мистерия. ?【Лесна инсталация】 - Детски кутии по темата за горските животни лесен за сглобяване.И е запознат, просто съберете тези декорации за детската душа от детски блокове с размерите на видеоинструкцию, нашите декорации за детската душа от декоративни блокове за многократна употреба и сгъваем за лесно съхранение на следващото събитие. ?【Материали за здравето】 - Нашите кутии за декорация рожден ден с букви са изработени от висококачествена хартия, безвредной за бременни майки и бебета. букви със златен принтом ще привлече вниманието на вашите близки, переливаясь на светлината. ?【Гаранция за 100% удовлетвореност】 - Нашите бронзово-златните кутии за детската душа, изработени ръчно, когато пристигнат украса за парти в стил сафари в джунглата на фона на детската душа, да ги провери и да ни уведомите, че нещо е дефектно, за да можем бързо да замени това до вашето парти.Просто свържете се директно с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще решим в рамките на 24 часа. ?【Блокове за детската душа включват】 - В този комплект кутии за рожден ден включва 4 кутии за балони с размер на 11,8x11,8x11,8 инча бели на цвят с отпечатани златни детски букви.Тези на " бейби-апарати с букви са идеални за украса на 1-ри рожден ден, рожден ден на дете или за украса, раскрывающего пол, и за много други случаи, които има във вашия календар!За да декорирате партита този интериор от детски кубчета, да ги направи още по-красива, и най-важното, нека вашето дете и близки, ще се радвате на парти.